Urologie

Uitgebreid alles-in-één systeem

Innovatieve toepassing van onder meer HoLEP, HoVap en ureterorenoscopie

Doeltreffende urologische laserapparatuur

Vernieuwende laserapparatuur voor doeltreffende urologische ingrepen en langdurige resultaten

Minimaal invasieve werking

Minder complicaties en snel herstel bij enucleatie en vaporisatie van de prostaat

Innovatieve MOSES technologie

Gepatenteerde, innovatieve technologie bij korte puls instelling

Doeltreffende urologische laserapparatuur

U werkt prettiger en sneller met een Holmium laser!

Benigne prostaathypertrofie (BPH) kan worden behandeld door middel van HoLEP (Holmium Laser Enucleatie van de Prostaat) of HoVAP (Holmium VAporisatie van de Prostaat). HoLEP is een effectieve, duurzame behandeling waarbij het prostaatweefsel wordt geënucleërd. Bij HoVAP wordt het prostaat weefsel gevaporiseerd via een resectoscoop en een speciale fiber. De Holmium laser absorbeert in water en is gepulste. De energie zal minder diep in omringende weefsels doordringen dan bij traditionele lasers het geval is en het weefsel kan tussen te energiepulsen door sneller herstellen. HoVAP bij BPH levert minder schade op aan omliggend weefsel.

Lithotripsie met een Holmium laser zorgt voor minimale thermische schade en optimale mogelijkheid voor het weefsel om zich te herstellen. De gepulste Holmium laser is de enige laser waarmee nierstenen verwijderd kunnen worden, door ze te fragmenteren.

Minimaal invasieve werking

Een Holmium laser geeft zeer snelle en korte pulsen. Tussen de pulsen kan het weefsel herstellen. Een laserbehandeling met een Holmium laser is minimaal invasief, de penetratiediepte van een Holmium laser is ongeveer 0,5 mm. Hierdoor ontstaat er weinig thermische schade in de omringende weefsels.

Innovatieve MOSES technologie

Vernieuwend in de urologie is de gepatenteerde, innovatieve MOSES technologie. Het MOSES-effect is het verschijnsel dat optreedt bij het gebruik van een holmiumlaser. Water verdampt en implodeert waardoor een schokgolf ontstaat. Dit effect is geperfectioneerd. MOSES zorgt voor tijdbesparing, veilig en doeltreffend werken en minimale kans op complicaties.  Lumenis Pulse lasers maken gebruik van deze geavanceerde technologie.

Wilt u alles over urologische laserapparatuur van Laservision te weten komen? Onze vertegenwoordigers kunnen u helpen. Onze specialisten voor Nederland zijn Ellen Schipper en Gerrit de Koning. Wilt u in contact komen met de specialist uit uw rayon? Bel of stuur een e-mail naar Laservision!

Holmium lasers

  • Uitgebreide laserapparatuur
  • Zowel hoog als laag vermogen
  • Veilige en efficiënte behandeling

Medisch meubilair

  • Uitgebreid assortiment
  • Perfect aangepast op verschillende disciplines
  • Innovatief en van hoogwaardige kwaliteit