Laservision Instruments B,V,

Urologie

Hoogwaardige apparatuur voor alle urologische doeleinden

Steriele apparatuurhoezen

Optimale hygiëne en veiligheid met de steriele apparatuurhoezen van Promecon

Medisch meubilair

Hoogwaardige behandelstoelen voor alle urologische behandelingen

Diagnostisch apparatuur

Diverse kwalitatieve diagnostische apparatuur voor iedere uroloog
Urologie

Steriele apparatuurhoezen voor optimale hygiëne en veiligheid

Wij bieden steriele apparatuurhoezen die zowel patiënten als medisch personeel beschermen. Hygiëne is namelijk van groot belang in ziekenhuizen om infectieziekten te voorkomen. Bij Promecon begrijpen ze het belang van het minimaliseren van infectierisico’s. Onze steriele afdekhoezen maken deel uit van de hygiënische maatregelen bij medische onderzoeken en operaties. De steriele apparatuurhoezen stellen u in staat om niet-steriele apparatuur te gebruiken voor aseptische diagnostische en therapeutische procedures bij patiënten. Dankzij een goede pasvorm vormen onze hoezen een steriele barrière rond het apparaat, waardoor overdracht van micro-organismen en lichaamsvloeistoffen van de patiënt naar het apparaat voorkomen wordt.

Promecon biedt een breed scala aan steriele apparatuurhoezen, waaronder covers voor camera’s en chirurgische lampgrepen. Onderstaande hoezen zijn geschikt voor urologie:

OptiGuard steriele camerahoezen

OP-licht handgreephoes

ATMOS i View COLPO | HD LED Colposcoop

De ATMOS i View COLPO zet nieuwe normen op het gebied van helderheid, scherptediepte en gebruiksgemak. Dit alles dankzij moderne LED-verlichting, hoogwaardige optica en HD-camera technologie. De baanbrekende H.A.S.I. filtermethode zorgt voor een uitstekende verbetering van het contrast van bloedvaten op het slijmvlies, wat helpt bij het vroegtijdig opsporen van baarmoederhalskanker. De colposcoop kan moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande praktijksoftware via GDT, DICOM en HL7.

Dankzij de enorme scherptediepte hoeft de microscoop zelden of zelfs helemaal niet opnieuw ingesteld te worden. De LED-lichtbron van de ATMOS i View COLPO is kleurgecorrigeerd, zodat de weefselkleuren vrijwel exact worden gereproduceerd.

We staan u graag te woord!

Heeft u specifieke wensen over apparatuur, een complete inrichting of onze service? Maak dan een afspraak met één van onze productspecialisten.
ATMOS i View COLPO | HD LED Colposcoop

Steriele apparatuurhoezen

Hygiënisch en veilig

Geschikt voor diverse apparatuur

Voor alle urologische doeleinden

Medisch meubilair

VARIUS Operatietafel

Flexibele allrounder

Universeel en mobiel

Diagnostisch apparatuur

Geschikt voor urologie

Divers assortiment

Hoogwaardig apparatuur

Urologie

Laatste nieuws

Bekijk hier de laatste nieuws artikels bij Laservision en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van urologie.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.