Laservision Instruments B,V,
Denise

Waarom kiezen voor Laservision

Welkom op het deel van onze website waarin we onze esthetische oplossingen presenteren. Hoewel we de afgelopen decennia bekend zijn van onze oplossingen op gebied van lasers, doen we nu zoveel meer. Ken je bijvoorbeeld de Clatuu voor cryolipolyse al? Of ons cosmedische merk Toskani? Nee? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio.

De nieuwste en beste apparatuur

Klinische ondersteuning op ieder moment

Trainingen en cursussen op maat

De beste technici

Ikzelf sta altijd voor jullie klaar om klinische ondersteuning te geven of te trainen na de aanschaf van één van onze apparaten. Hopelijk tot ziens 😉

Denise
Clinical Trainer Laservision

Ontdek onze…

Laserapparatuur

Lasers voor alle indicaties

Altijd effectieve resultaten

Incl. Training

Bodycontouring

De nieuwste en beste apparatuur

Demo’s op locatie

Wetenschappelijk bewezen

IPL Apparatuur

Modulair platform

Tot wel 45 indicaties

Uniek op de markt

Wat anderen over ons zeggen…

“Wij hebben de eerste PiQo4 laser van Nederland. Internationaal zagen we fantastische resultaten voorbij komen. Ook de technische aspecten van het apparaat maakten ons erg nieuwsgierig. Inmiddels hebben wij ruim een jaar gewerkt met de PiQo4. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de PiQo4 meer waar maakt dan wij van tevoren hadden gehoopt. Door gebruik te maken van nano- en picoseconden is het de snelste laser in het behandelen van tatoeages en pigment. Wij zijn ontzettend blij met deze multifunctionele laser!”

Loes Lammertink
Eigenaar / Huidtherapeut – Huidkliniek Twente

Huidkliniek Twente
Alles voor Huidtherapeuten

Vul onze leasecalculator in

En kijk wel apparaat bij jou past

“Wij hebben een breed scala aan apparatuur voor verschillende behandelingen. Daar kan ik alles over vertellen. Maar soms wil je gewoon even een prijsindicatie om te weten wat de beginprijzen zijn. Daarvoor hebben we onze leasecalculator. Komt je hier niet uit? Dan wil ik je graag helpen. Ook kan ik helpen met het maken van een business case. Want zo’n leasebedrag is leuk, maar wat kan het me opleveren? Met die vraag help ik graag”

Wim
Adviseur Binnendienst Huidspecialisten

Hoe wij werken?

Bekijk gerust ons brede assortiment

Meer informatie? Onze adviseurs kunnen helpen

Demo’s op locatie zijn mogelijk

Na aanschaf krijg je een gecertificeerde training door onze clinical trainer

We informeren je over nieuwe ontwikkelingen en staan voor je klaar als je ons nodig hebt!

Ook nadat je klant bij ons bent geworden zullen we je regelmatig updaten over nieuwe ontwikkelingen op de markt of nieuwe toepassingen van je apparatuur. Met onder andere regelmatige webinars, nieuwsbrieven en tips zal je jezelf blijven ontwikkelen. Heb je toch wat extra ondersteuning nodig? Onze trainers, marketingafdeling en serviceafdeling staan voor je klaar. Zo werken we samen aan een gezonde samenwerking.

Onze missie zegt genoeg

Vanuit kennis en betrokkenheid helpen wij onze klanten met het maken van de beste keuze en gebruik van (para)medische producten waarmee wij ook onszelf met vertrouwen zouden laten behandelen.

In ons dagelijks werk staat deze filosofie voorop en dit willen we de aankomende jaren gaan vasthouden en uitbreiden. We hebben daarom een duidelijke visie om onze stip op de horizon aan te geven:

Laservision Instruments B.V. levert innovatieve (para)medische technologie en aanverwanten om met hoogwaardige kwaliteitsproducten onze klanten te helpen om de beste behandeling te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij een leidende rol in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en diensten te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klant.

Heb je een service vraag? Onze professionals staan voor je klaar: 

Lasers en aanverwante technologieën zijn complexe technieken die bestaan uit optische elektronische – en elektromechanische componenten. Regelmatige controle, onderhoud en service zijn noodzakelijk voor de bedrijfszekerheid, betrouwbaarheid en levensduur van deze apparatuur. Uitstekende service en onderhoud zijn zeer belangrijk voor Laservision. Laservision beschikt over een eigen serviceafdeling die gespecialiseerd is in onderhoud en service van de door ons geleverde medische systemen. 

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button