Laservision Instruments B,V,

Kwaliteitsproducten met medische keuring

Hoogwaardige instrumenten voor de KNO

Op iedere KNO poli, OK en in iedere KNO kliniek is KNO instrumentarium van onschatbare waarde. Het is letterlijk het gereedschap van een KNO arts. En deze KNO-instrumenten worden dag in dag uit gebruikt op een KNO afdeling. De kwaliteit, ergonomie en toepasbaarheid van deze instrumenten zijn erg belangrijk om het werk van een KNO chirurg op hoog niveau te houden. Daarom bieden wij de hoogwaardige instrumenten van Rudolf Medical. Rudolf Medical is al meer dan 70 jaar partner in chirurgie. Ze specialiseren zich op de productie en wereldwijde verkoop van chirurgische instrumenten, endoscopen en apparatuur.

Breed assortiment voor de KNO

Voor de OK, de poli en de SEH

Advies op maat door onze productspecialisten

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Laservision biedt op gebied van instrumentarium? Neem dan contact met ons op via het formulier.

Meer weten over onze KNO instrumenten?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoogwaardige Duitse kwaliteit | Rudolf Medical

De traditionele trouw van RUDOLF Medical aan blijvende waarden, voortdurende vooruitgang en de hercertificering van het kwaliteitsmanagementsysteem van het bedrijf vormen de basis voor het succes van het bedrijf tot op de dag van vandaag.

De innovatieve medische hulpmiddelen van RUDOLF Medical weerspiegelen de nieuwste technologie en de nieuwste wetenschappelijke verworvenheden. De producten van RUDOLF Medical voldoen aan en overtreffen zelfs de hoogste kwaliteitsnormen.

Onderzoek en ontwikkeling

RUDOLF Medical streeft naar vooruitgang op het gebied van medische hulpmiddelen / chirurgische instrumenten door de voortdurende verbetering van reeds bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve hulpmiddelen in nauwe samenwerking met chirurgen over de hele wereld.

Een van de doelstellingen van de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van RUDOLF Medical is om nieuwe, nog hogere productnormen vast te stellen.

RUDOLF Medical biedt instrumentarium voor o.a.:

KNO

Chirurgie

Gynaecologie

Urologie

Anesthesie

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.