Laservision Instruments B,V,

Gynaecologie

Oplossingen voor gevoelige problemen

Lasers ter behandeling van endometreose, incontinentie en vaginale verslapping en droogheid.

Minimaal invasieve laserapparatuur

Snelle en pijnloze gynaecologische behandeling met natuurlijke herstel

Effectief en efficiënt

Vermindering van symptomen al na de eerste behandeling

Gespecialiseerde service en onderhoud

Verzekerd van de beste service en onderhoud voor uw apparatuur
Minimaal invasieve laserapparatuur

Minimaal invasieve laserapparatuur

Minimaal invasieve oplossing voor sensitieve problemen

Laservision biedt laserapparatuur voor toepassing binnen de gynaecologie. Onze gynaecologische lasers bieden uitkomst bij de bij CIN en VIN-procedures, behandelingen van o.a. incontinentie, endometriose, vaginale verslapping, schaamlipcorrecties en vaginale droogheid.

Jaarlijks worden rond de 12.000 patiënten gediagnosticeerd met endometriose. Hiervoor kunnen patiënten medicijnen voorgeschreven krijgen. Ook kunnen de klachten worden behandeld d.m.v. een kijkoperatie, maar kan ook een intensievere ingreep nodig zijn. CO2 lasers bieden een minimaal invasief, veilig en effectief alternatief.

Een CO2 laser werkt als volgt: de laserstraal richt zich op het water in de cellen en verhit deze tot 100 graden Celsius. De temperatuur stijgt zeer snel en de cellen verdampen vrijwel meteen. De energie van een CO2 laser heeft een penetratiediepte van ongeveer 0,05 mm en kan hierdoor zeer precies worden ingezet voor het snijden van weefsel. Het grote voordeel bij endometriose is het feit dat omliggend (gezond) weefsel minimaal wordt aangetast in vergelijking met andere methoden. Daarnaast komt er minder bloed vrij doordat bloedvaten direct gecoaguleerd worden.

Effectief en efficiënt

De laser, in tegenstelling tot een operatie, kan worden gebruikt voor de aanmaak en het herstel van lichaamseigen collageen en geeft een verbetering van de conditie van het slijmvlies.

Al na één laserbehandeling treedt er herstel op van de stofwisseling in het bindweefsel en een verbetering van de conditie van het slijmvlies. Dit leidt tot een vermindering van de symptomen, die onmiddellijk na de eerste behandeling al kunnen worden waargenomen. Het binnenste slijmvlies wordt weer elastisch en vochtig. Jeuk, irritatie en pijn gedurende geslachtsgemeenschap verdwijnen en de symptomen van lichte urine incontinentie worden aanzienlijk gereduceerd vanwege het stimulerende effect van de laser op het slijmvlies.

Gespecialiseerde service en onderhoud

Laservision heeft een eigen serviceafdeling. Hiermee bent u te allen tijde verzekerd van de beste service voor uw laserapparatuur. Periodiek onderhoud en periodieke controles worden in overleg met u gepland.

Wilt u meer te weten komen over de gynaecologische oplossingen van Laservision? Onze gynaecologie specialisten voor Nederland zijn Ellen Schipper en Gerrit de Koning. Met hun ruime ervaring bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau.

Gespecialiseerde service en onderhoud

Laserapparatuur

Geavanceerde technologie

Lasers met hoge precisie

Minimale thermische schade

Medisch meubilair

Hoogwaardige kwaliteit

Ergonomische werkhouding

Multidisciplinair functioneel

Gynaecologie

Laatste nieuws

Bekijk hier de laatste nieuws artikels bij Laservision en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van gynaecologie.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button