Medische Disposables voor de KNO

Op iedere KNO poli, OK en in iedere KNO kliniek zijn ze onmisbaar geworden. De verschillende disposables die worden gebruikt bij een typische dag op de KNO afdeling. Daarom bieden wij een range aan medische disposables voor de KNO om een optimale ondersteuning te kunnen leveren aan poli en OK.

  • Kwaliteitsproducten met medische keuring
  • Breed assortiment voor de KNO
  • Voor de OK, de poli en de SEH
  • Advies op maat door onze productspecialisten

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Laservision biedt op gebied van consumables, disposables en verbruiksmaterialen? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Meer weten over onze KNO Disposables?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

Nieuw! Sanibel Eartips voor OAE en Tympanometrie

  • Ga kruisbesmetting tegen
  • Verminder het risico op onbetrouwbare metingen
  • Kosteneffectieve oplossingen voor oordopjes

Waarom wordt aangeraden om oordopjes niet opnieuw te gebruiken? Veel klinieken hebben een protocol voor het reinigen en hergebruiken van oordopjes voor impedantie- en OAE-metingen, maar zijn zich er niet van bewust dat de kleine kanaal in de oordopjes is bijna onmogelijk om 100% te desinfecteren. Dat daarom vormt elk hergebruikt oordopje een risico op het verspreiden van oorinfecties. Bovendien, door bij elke meting een nieuw oordopje te gebruiken, wordt allergische reacties van resten reinigingsvloeistof worden vermeden.

8511445_adi_assortment_box

Kruisbesmetting

Contactoverdracht blijft de meest voorkomende manier van kruisbesmetting en ziekteoverdracht. Het kan voorkomen wanneer een arts of de patiënt een ander persoon of object aanraakt dat geïnfecteerd is. Als oorsmeer verontreinigd is met bloed of slijm, moet het worden beschouwd als een potentieel besmettelijke stof. Door de kleur
en viscositeit van oorsmeer, visuele detectie van bloed- of oorafscheiding verontreinigingen kan moeilijk zijn. Daarom moeten artikelen die oorsmeer bevatten altijd als potentieel besmettelijk worden behandeld. Handschoenen dragen en het gebruik van een nieuw en schoon oordopje voor elke meting vermindert het risico van kruisbesmetting.

Uw metingen kunnen misleidend zijn als je oordopjes hergebruikt.

Oordopjes zijn namelijk gemaakt van een materiaal dat aangetast wordt bij reiniging en hergebruikt. Het oordopje wordt hard en minder flexibel en daardoor biedt niet dezelfde goede afdichting als bij het eerste gebruik. Dit kan de testtijd verlengen, de kwaliteit van de metingen verlagen en in het ergste geval misleidende en onnauwkeurige resultaten opleveren!

Kostenbesparend

We weten dat de kosten van oordopjes van invloed zijn op de beslissing om een oordopje. Daarom bieden we oordopjes in hoge volumes aan om de prijs minimaal. Neem contact met ons op om een prijs te ontvangen die zal het voor u de moeite waard maken om het risico van kruisbesmetting te vermijden door voor elke meting een nieuw oordopje te gebruiken.

sanibelsiliconeeartipsvarioussizes_eur__1_6

Ontdek hier onze range aan disposables:

Bekijk hieronder de verschillende Sanibel ADI ear tips