Laservision Instruments B,V,

Bodycontouring

Een strakke huid en een slank figuur zonder operatie

Laservision biedt apparatuur voor figuurcorrectie met een bewezen resultaat en een professionele ondersteuning.

Oplossingen van figuurcorrectie voor gezicht en lichaam

Verbetering zonder operaties

High-end producten met gegarandeerd resultaat

Cryolipolyse

 360º koeling

Twee behandelzones tegelijk

Veilige methode

Radiofrequentie

 Verminderd huidveroudering

Natuurlijk en pijnloos

 Te gebruiken voor striae en striemen

Het verstrakken van de huid en het verwijderen van lichaamsvet zijn voor veel mensen een wens. Een operatie heeft men er vaak niet voor over. Een comfortabele, niet-chirurgische ingreep om het gelaat en figuur te verbeteren is dan de ideale oplossing. Laservision biedt apparatuur voor figuurcorrectie met een bewezen resultaat en een professionele ondersteuning. Huidtherapeuten, schoonheidssalons, dermatologen en andere professionals die willen werken met onze apparatuur worden, indien gewenst, ontzorgd door perfecte service, professionele begeleiding en marketingondersteuning.

Cryolipolise is dé oplossing voor het afslanken

Een van de laatste ontwikkelingen in de wondere wereld van figuurcorrectie is Cryolipolyse, oftewel vetbevriezing, met als doel om contouren te verbeteren van het gehele lichaam en de laatste probleemzones die met sporten en een gezond dieet niet weggaan aan te pakken van buitenaf, met extreme kou.

Het lichaam is een kachel en wil graag de boel opstoken zodat je het niet koud krijgt. Vacuüm isoleert het te behandelen vet en zorgt ervoor dat het lichaam dit niet meer kan verwarmen. Het proces wat we in gang zetten met de extreme kou heet apoptose. Dit houdt in dat een vetcel door het lichaam wordt aangemerkt als ‘niet meer nodig’ en wordt hierna geleidelijk afgebroken. Je zal dus nooit direct resultaat zien na een behandeling, dit is een geleidelijk proces van 2 á 3 maanden

Bodyshaping en verstrakking zonder operatie!

Nog een andere behandeling voor lichaam en gezicht is een patiëntvriendelijke behandeling voor het liften van uw huid en voor verstrakking zonder operaties, namelijk HIFU (Hoog Intensief Gefocust Ultrasound). De HIFU techniek focust energie onder de huid, waardoor de bovenste huidlaag volledig intact blijft. De energie stimuleert de diepere huidlagen voor de aanmaak van collageen en het verstrakken en liften van de huid. Dit is dé oplossing voor diepe en oppervlakkige rimpels, huid- textuur en grove poriën.

Voor welke delen kan het gebruikt worden?

De HIFU techniek kan op vrijwel alle onderdelen van het gezicht en lichaam worden ingezet om de huid te verstrakken. Cryolipolise is vooral bedoeld voor het gebruik rondom de buik en taille, de benen en heupen.

Bent u geïnteresseerd in onze apparatuur voor figuurcorrectie en wilt u zich laten adviseren door één van onze product experts?

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.