Laservision Instruments B,V,

Deskundig team van service engineers

Service betekent ontzorgen

Welkom bij onze Customer Support afdeling, waar uw tevredenheid onze topprioriteit is! We zijn een team van drie toegewijde dames – Ingrid, Anouk en Mirna – die met een glimlach uw vragen telefonisch beantwoorden en zorgen voor een snelle afhandeling van onderhoudscontracten en bestellingen van artikelen.

Daarnaast hebben we een team van zestien ervaren technici die gespecialiseerd zijn in periodiek onderhoud, correctief onderhoud en installaties. Of het nu gaat om oogheelkundige lasers, huid lasers of andere medische apparatuur, onze technici beschikken over diepgaande kennis en staan garant voor nauwkeurigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid bij elke taak.

Voor de lasers zorgen we ervoor dat ze op hun best presteren, met maximale effectiviteit en veiligheid bij elke behandeling. We begrijpen het belang van deze apparatuur voor uw patiënten en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat ze altijd in topconditie verkeren.

Ook richten we ons op oogheelkundige apparatuur, waar precisie en functionaliteit cruciaal zijn voor diagnostische onderzoeken. Onze technici voeren grondige inspecties uit en bieden tijdig onderhoud, zodat uw apparatuur altijd aan de hoogste normen voldoet.

Met ons toegewijde team van technici kunt u erop vertrouwen dat uw medische apparatuur in goede handen is. We streven ernaar om u te ondersteunen met betrouwbare service en technische expertise, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van uitstekende zorg aan uw patiënten.

Neem gerust contact op met Ingrid, Anouk of Mirna voor al uw vragen met betrekking tot service en onderhoud.

 

Service en onderhoud

All

Preventief onderhoudscontract
Deze formule voorziet in één- of tweemaal onderhoud per jaar. Reis- en werkuren zijn volledig inbegrepen. Onderdelen en reparatiebezoeken worden afzonderlijk gefactureerd.

Onderhoud op basis van nacalculatie
U wordt één- of tweemaal per jaar vrijblijvend gebeld voor een onderhoudsafspraak. Alle reis-, werkuren en verbruikte onderdelen worden berekend. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u er zeker van zijn dat het functioneren van uw apparatuur is gewaarborgd.

Onze insteek is dat wij alle klanten zo snel mogelijk trachten te helpen in het geval van een storing of onderhoudsbeurt. Contractanten hebben echter steeds voorrang en kunnen, indien beschikbaar, beroep doen op een vervangend apparaat.

Service betekent ontzorgen

Lasers en aanverwante technologieën zijn complexe technieken die bestaan uit optische elektronische – en elektromechanische componenten.

Vacatures

Als bedrijf is Laservision ambitieus en gedreven. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, ambitieuze collega’s.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.