Laservision Instruments B,V,

Therapeutische revalidatie

Bij Laservision staan we altijd klaar om onze partners in de medische sector te voorzien van de nieuwste en meest effectieve behandelingsmogelijkheden. Daarom zijn we verheugd om lasertherapie toe te voegen aan ons assortiment, waardoor praktijken in de zorg kunnen profiteren van geavanceerde behandelingen voor hun patiënten.

K-Laser Cube 4 MED

Versnelde genezing

Cellulaire impact

Pijn vrije behandeling

K-Laser Cube Plus 30

Draagbaar ontwerp

Snel en compleet herstel

Effectieve therapie

Bij Laservision streven we ernaar om onze partners te ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten. Ons deskundig team staat klaar om therapeuten te voorzien van uitgebreide training, technische ondersteuning en hoogwaardige laserapparatuur, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de voordelen van lasertherapie.

Hoe werkt lasertherapie voor therapeuten?

Lasertherapie maakt gebruik van geconcentreerd licht om de natuurlijke genezingsprocessen in het lichaam te stimuleren. Voor podotherapie, sportgeneeskunde, traumatologie, fysiotherapie en revalidatie, postoperatieve therapie en dermatologie, evenals stomatologie en orale pathologie biedt lasertherapie een innovatieve benadering voor de behandeling van diverse aandoeningen aan het houding en bewegingsapparaat, waaronder acute en chronische symptomen kunnen worden behandeld. Door de bloedcirculatie te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de celregeneratie te stimuleren, kan lasertherapie snel en effectief pijn verlichten en het herstelproces versnellen.

Voordelen van lasertherapie voor in uw praktijk:

 1. Verbeterde resultaten: 
  Lasertherapie kan bijdragen aan snellere en betere resultaen voor patienten, waardoor de tevredenheid wordt vergroot.
 2. Verhoging van de behandelmogelijkheden: 
  Met lasertherapie kunnen therapeuten hun diensten uitbereiden en een breder scala aan aandoeningen behandelen.
 3. Competitief voordeel:
  Door lasertherapie aan te bieden, kunnen therapeutische praktijken zich onderscheiden van concurrenten en aantrekkelijker worden door potentiële patiënten.
 4. Klanttevredenheid:
  Patiënten zullen de moderne benadering en effectiviteit van lasertherapie waarderen, wat kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

De Rol van K-Laser Therapie

Naast INDIBA Therapie heeft K-Laser Therapie ook een revolutie teweeggebracht in de wereld van fysiotherapie en en aan anderen aansluitende therapeutische doeleinden. Door middel van laag-niveau lasertherapie biedt K-Laser Therapie een veilige en effectieve oplossing voor pijnverlichting, ontstekingsbeheersing en versneld herstel. Met zijn unieke vermogen om cellulaire processen te stimuleren en biologische reacties te versnellen, opent K-Laser Therapie nieuwe mogelijkheden voor de behandeling van diverse aandoeningen.

Hoe werkt de K-Laser 

𝟵𝟳𝟬𝙣𝙢 – Bloed, het belangrijkste transportsysteem, voorziet de cellen van alle elementen die nodig zijn voor hun metabolisme, zoals zuurstof en voedingsstoffen, en verwijdert zo catabole producten. Deze golflengte kan het grootste deel van het water in ons lichaam absorberen en een groot deel van de energie die door de therapie wordt geleverd, wordt omgezet in warmte. De diepe weefsellagen worden dan omgezet in gelokaliseerde warmtepunten die temperatuurgradiënten op cellulair niveau creëren. Ze stimuleren ook de lokale microcirculatie dankzij de toename van zuurstof die aan de cellen wordt geleverd.

𝟵𝟬𝟱𝙣𝙢 – Zuurstof wordt in variabele percentages vrijgegeven in het bloed: hoe sneller het vrijkomt, hoe meer zuurstof er naar de cel moet worden getransporteerd om de natuurlijke genezingsprocessen te laten plaatsvinden. Deze golflengte wordt geabsorbeerd door hemoglobine, water, melanine en cytochroom C-oxidase. Wanneer het wordt geabsorbeerd, is er meer zuurstof beschikbaar voor de cellen.

𝟴𝟬𝟬𝙣𝙢 – Cytochroom C-oxidase is het terminale enzym van de ademhalingsketen dat de hoeveelheid zuurstof bepaalt die moet worden omgezet in ATP volgens de cel efficiëntie. Enzymen worden beter geabsorbeerd bij 800 nm: er wordt een ATP-molecuul gegenereerd voor elke voltooide zuurstof-reductiecyclus. De fotonabsorptie versnelt dit proces terwijl het de ATP-celproductie verhoogt.

𝟲𝟲𝟬𝙣𝙢 – Deze golflengte wordt perfect geabsorbeerd door de melanine die in de huid aanwezig is, waardoor energieconcentratie in de meest oppervlakkige weefsellagen wordt gegarandeerd. Lasertherapie maakt het mogelijk uitstekende resultaten te behalen bij wondgenezing, omdat het licht zowel bacteriële proliferatie remt als celgroei stimuleert.

Ontdek de mogelijkheden van lasertherapie

Bij Laservision zijn we er trots op om onze partners te ondersteunen bij het implementeren van innovatieve oplossingen voor verbeterde patiëntenzorg. Ons toegewijde team staat klaar om verloskundigenpraktijken te voorzien van uitgebreide training, technische ondersteuning en hoogwaardige laserapparatuur.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe lasertherapie podotherapie of verloskundige praktijk kan verrijken en verbeteren. We staan klaar om samen te werken aan uw succes en het welzijn van uw patiënten te bevorderen.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.