Brumaba logo2

Bekijk het assortiment

Onder andere operatietafels, artsenstoelen en accessoires

Perfect aangepast op verschillende disciplines

Meubilair voor oog-, tand- en KNO-artsen, urologen, gynaecologen, dermatologen

Innovatief en van hoogwaardige kwaliteit

Zorgvuldige selectie van de allerbeste materialen en uitstekende afwerking

Primus_Balance_black_RET_4C

Een uitgebreid assortiment BRUMABA producten

BRUMABA Nederland is een zusterbedrijf van Laservision Instrument B.V. BRUMABA Nederland heeft zich aangesloten bij het familiebedrijf Brumaba GMHB. Dit Duitse bedrijf ontwikkelt en produceert een variëteit aan medische producten. BRUMABA Nederland is exclusief distributeur van Brumaba apparatuur in Nederland.

Perfect aangepast bij verschillende disciplines

BRUMABA meubilair is specifiek ontworpen voor medisch specialisten.  Er zijn verschillende productlijnen specifiek ontworpen op basis van praktische wensen en voorkeuren van verschillende disciplines. De verschillende disciplines waarop het meubilair van BRUMABA is toegespitst zijn oogheelkunde, keel-, neus en oorheelkunde, tandheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie en poliklinische chirurgie.

Innovatief en van hoogwaardige kwaliteit

Het assortiment bestaat uit innovatieve, intelligente, unieke en gepatenteerde producten. De operatietafels, patiëntentafels en werkkrukken voldoen aan een hoge mate van functionaliteit en flexibiliteit gecombineerd met comfort en perfecte ergonomie voor patiënten, artsen en personeel.

De zorgvuldige selectie van uitstekende materialen en nauwkeurige afwerking zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Dit garandeert een zeer lange levensduur in uw praktijk.

brumaba balance

BRUMABA Nederland

Medisch meubilair
Het assortiment van BRUMABA Nederland bestaat uit operatietafels, artsenstoelen een patiënttransportstoel en bijpassende accessoires.

Artsenstoelen

Operatietafels

Specialismen