Laservision Instruments B,V,

Laserapparatuur

Een groot assortiment aan KNO laserapparatuur

De zoektocht naar een leverancier voor al uw KNO Laserapparatuur is eindelijk geslaagd. Het Keel-, Neus- en oorheelkunde assortiment van Laservision bestaat uit professionele kwaliteitsproducten voor de poli en de OK.

Breed assortiment
kwaliteitsproducten met kwaliteitsservice
Voor de OK, poli en SEH

CO2

 Hoge precisie

Minimale thermische schade

Werkt voor meer dan KNO

Diode

 Betaalbaar

Compact en handzaam

De beste kwaliteit

KNO

Laatste nieuws

Bekijk hier de laatste nieuws artikels bij Laservision en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van keel-, neus- en oorheelkunde.

De meeste medische disciplines zijn goed afgebakend, maar de KNO heeft te maken met verschillende sub-disciplines. Dit maakt het zowel een interessante als uitdagende discipline. Onze KNO Laserapparatuur heeft producten die passen bij elke sub-discipline. Voor otologie, rhinologie, FESS, laryngologie, en mondholte chirurgie zullen één of meerdere producten een meerwaarde kunnen bieden aan de afdeling.

Door de verschillende bedrijfstakken van Laservision kunnen wij ook de KNO operaties die overlap hebben met oncologie, plastische- of esthetische chirurgie en evenwichtsonderzoeken met u meedenken.

Lasers voor keel-, neus- en oorchirurgie

De KNO arts gebruikt bij zijn behandelingen steeds vaker een CO2 laser (zoals de AcuPulse DUO of de UltraPulse DUO) of een diodelaser om sneller en preciezer te werk te kunnen gaan. Laservision kan worden aangemerkt als één van de absolute specialisten op gebied van deze KNO laserapparatuur. Niet alleen kunnen wij helpen met het effectief inzetten van lasers tijdens uw behandelingen, maar we kunnen ook ondersteunen bij het investeringstraject. Zo kunnen lasers multidisciplinair ingezet worden. Hierdoor kan de investering breder gedragen worden.

Diagnostische KNO laserapparatuur

Méér dan lasers. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We leveren ook apparatuur voor het stellen van een diagnose op de poli. 75% van de tijd van een arts wordt besteed op de poli. Dat betekent dat hier een meerwaarde gecreëerd kan worden. Onze producten helpen daarbij.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.