Laservision Instruments B,V,

Co2

Het KNO CO2 Laser assortiment

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een CO2-laser bij KNO-operaties.

Uitstekende kwaliteit

Werkt voor meer dan KNO

Uitstekende service

Limmer UNILAS Touch | CO₂-laser

 Eén systeem voor veel toepassingen

 Hoge precisie

 Nauwkeurig, krachtig en multidisciplinair

KNO

Laatste nieuws

Bekijk hier de laatste nieuws artikels bij Laservision en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van keel-, neus- en oorheelkunde.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een CO2-laser bij KNO-operaties. Ten eerste is de laser erg nauwkeurig, wat betekent dat de chirurg de laser kan gebruiken om precieze incisies te maken en weefsel te verwijderen zonder omringend weefsel te beschadigen. Dit kan leiden tot een snellere genezing en minder complicaties na de operatie.

Ten tweede kan de CO2-laser ook worden gebruikt om bloedingen te stoppen tijdens de operatie. Dit komt doordat de laser warmte afgeeft waardoor bloedvaten worden afgesloten. Dit kan de operatietijd verkorten en het herstelproces na de operatie vergemakkelijken.

Ten derde kan de CO2-laser ook worden gebruikt om weefsel te cauteriseren, wat betekent dat het weefsel wordt verbrand om bacteriën te doden en infecties te voorkomen. Dit kan helpen om complicaties na de operatie te verminderen.

Tot slot kan de CO2-laser ook worden gebruikt om de operatie minder pijnlijk te maken voor de patiënt. Dit komt doordat de laser energie afgeeft in de vorm van licht, in plaats van trillingen of impact, wat kan leiden tot minder weefselschade en minder pijn.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button