Laservision Instruments B,V,

Ontdek de professionele trainingen in ons educatiecentrum!

Laservision is verheugd om aan te kondigen dat we een reeks educatieve sessies aanbieden in ons ultramoderne educatiecentrum in Blaricum. Met onze jarenlange expertise en toonaangevende technologieën staan we klaar om jouw professionele vaardigheden te verrijken en je diepgaand inzicht te geven in de nieuwste praktijken op het gebied van medische esthetiek.

Trainingen Educatie centrum Blaricum

Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar bijscholing of een nieuwkomer die de wereld van medische esthetiek verkent, onze klinische trainingen bieden waardevolle kennis en praktische ervaring. Onze sessies omvatten een scala aan onderwerpen, waaronder laserontharing, microneedling, bodycontouring en nog veel meer.

Tijdens onze trainingen krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met de nieuwste apparatuur, zoals de Lumenis Lightsheer, SplendorX, M22 Stellar, Clatuu, CMslim, en INDIBA. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door middel van interactieve presentaties, casusbesprekingen en live demonstraties, zodat je vol vertrouwen en bekwaamheid terugkeert naar jouw praktijk of kliniek.

Bovendien bieden we een stimulerende omgeving waarin je kunt netwerken en kennis kunt delen met andere professionals uit de branche. Na afloop van elke sessie ontvang je een certificaat van deelname om je prestaties te erkennen en te valideren.

Wacht niet langer!

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van onze educatieve revolutie bij Laservision.

Als de geplande data’s niet uitkomen, geen probleem! We vinden graag een geschikte datum voor jou en eventueel je team. Neem gerust contact met ons op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Eerstvolgende cursusdata

Kijk voor een overzicht van geplande data voor de cursus Laserveiligheid bij Workshops op onze Events-pagina.

Trainingen Educatie centrum Blaricum

Lightsheer, SplendorX en M22

Informatieve workshop Ontharen

Overweeg je in je praktijk of kliniek te starten met laserontharen maar twijfel je nog welke apparatuur het beste past bij jouw wensen? Dan is deze kosteloze workshop ontharen ideaal om je wegwijs te maken in de verschillende opties.

Tijdens deze worskhop wordt de basiskennis m.b.t. het ontharen met licht en laser besproken aan de hand van een presentatie en worden onze Lumenis Lightsheer, SplendorX en M22 Stellar uitgebreid besproken. Vervolgens zal er een demonstratie van de apparatuur worden uitgevoerd in de praktijkruimte. De lunch is bij deze workshop inbegrepen.

10 april 2024
Tijd: 10.00 uur – 14.00 uur

Nascholing voor (nieuwe) gebruikers

Tijdens deze workshop Vivace RF Microneedling wordt de volledige theoretische presentatie doorgenomen, is er ruimte voor overleg/discussie met andere Vivace gebruikers, wordt er casuistiek besproken en zal er een behandeling in de praktijk worden uitgevoerd. De lunch is bij deze workshop inbegrepen en na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

18 april 2024
9.30 uur – 12.30 uur

Lightsheer

Nascholing voor (nieuwe) gebruikers

Tijdens de workshop Lightsheer wordt de volledige theoretische presentatie doorgenomen, is er ruimte voor overleg/discussie met andere Lightsheer gebruikers, wordt er casuïstiek besproken en zal er een behandeling in de praktijk worden uitgevoerd. De lunch is bij deze workshop inbegrepen en na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

18 april 2024
12.30 uur – 16.30 uur

 

Laservison

Informatieve workshop (halve dag) | M22 Stellar IPL

Tijdens de workshop M22 Stellar IPL wordt de volledige theoretische presentatie doorgenomen, is er ruimte voor overleg/discussie met andere M22 gebruikers, wordt er casuïstiek besproken en zal er een behandeling in de praktijk worden uitgevoerd. De lunch is bij deze workshop inbegrepen en na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

6 mei 2024
08.30 uur – 12.30 uur

Laservison

Informatieve workshop (halve dag) | Vivace

Tijdens deze workshop Vivace RF Microneedling wordt de volledige theoretische presentatie doorgenomen, is er ruimte voor overleg/discussie met andere Vivace gebruikers, wordt er casuïstiek besproken en zal er een behandeling in de praktijk worden uitgevoerd. De lunch is bij deze workshop inbegrepen en na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

20 juni 2024
09.30 uur – 13.00 uur

Informatieve workshop Bodycontouring

Overweeg je in je praktijk of kliniek te starten met bodycontouring maar twijfel je nog welke apparatuur het beste past bij jouw wensen? Dan is deze kosteloze workshop ideaal om je wegwijs te maken in de verschillende behandelopties.

Tijdens deze worskhop wordt de basiskennis m.b.t. cryolipolyse (Clatuu), HI EMT (CMslim) en radiofrequentie (INDIBA) besproken aan de hand van een presentatie en wordt onze bodycontouring apparatuur uitgebreid besproken. Vervolgens zal er een demonstratie van de apparatuur worden uitgevoerd in de praktijkruimte. De lunch is bij deze workshop inbegrepen.

25 juni 2024
10.00 uur – 14.00 uur

Meld je aan voor de training!
Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

AIOS?
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.