Laservision Instruments B,V,

Laserapparatuur

Innovatieve en kwalitatieve lasers voor huidtherapie!

Laservision heeft een zeer breed scala lasers in haar assortiment die allemaal 1 ding gemeen hebben: Het zijn lasers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de nieuwste technieken hedendaags verkrijgbaar.

IPL behandelingen – Intense Pulsed Light

Bij ontharing, vaatafwijkingen, littekens en pigmentatie

Nieuwste technologieën

CO² lasers

Innovatief

Effectief

Veelzijdig

Fractionele lasers

Doeltreffend

 Controle

 Snelle behandelingen

Modulaire lasers

 Meer dan alleen IPL

Modulaire oplossing

 Gebruiksvriendelijk

Ontharingslasers

 Bewezen resultaat

 Veilig en snel

 Ontharen van alle huidtypes

Schimmelnagellasers

Bereikt de plek van de schimmel

Compact design

Direct zichtbaar resultaat

Fractionele lasers

Verwijdert alle kleuren inkt

Gering aantal behandelingen nodig

Snel en efficiënt

Vaat- en pigmentlasers

 Vrijwel pijnloos

 Uiterst doeltreffend

 Eenvoudige bediening

Vaat- en Pigmentlasers. Klein en Groots

Laservision heeft een zeer breed scala lasers in haar assortiment die allemaal 1 ding gemeen hebben: Het zijn lasers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de nieuwste technieken hedendaags verkrijgbaar. Daarnaast richt Laservision zich op onderhoudsarme (Diode) lasers, welke goed te transporteren zijn om een zo snel mogelijke ROI (Return on Investment) te behalen. Natuurlijk zijn er ook traditionele lasers te vinden zoals tatoeage-, CO² lasers en IPL apparaten.

Pijnloos ontharen met de enige echte Diode laser. De LightSheer.

Wie Laservison roept, roept ‘de Diode’ laser. Hier is het allemaal mee begonnen en is hedendaags doorontwikkeld tot de beste en meest gebruikte ontharingslaser in de professionele wandelgangen van de Dermatologie en Huidtherapie. Tegenwoordig kan er door middel van Vacuüm pijnloos en snel ongewenste haargroei worden onthaard, een techniek die uniek in de markt is en alleen door de LightSheer wordt toegepast. Deze techniek is tevens de enige pijnloze techniek waarbij de behandelaar zekerheid heeft over de afgegeven energie per oppervlakte en dus reproduceerbare resultaten kan garanderen.

Nieuwe generatie vaat- en pigmentlasers moeten een voordeel hebben ten opzichte van die daarvoor. En als je het hebt over vaat- en pigmentlasers zijn wij van diep gekomen en hedendaags tot een hoogtepunt gestegen. De Green en Yellow lasers zijn extreem compact, duurzaam en snel in gebruik. Met golflengtes variërend van 532nm en 577nm kan er voor elke aandoening een behandeling op maat worden gegeven zodat de patiënt vrijwel geen last heeft nadien. Direct resultaat op rode vaatstructuren in het gelaat zoals rosacea en teleangiëctastieën blijft een van de mooiste en magische dingen om te zien.

Tatoeages in alle kleuren en maten. Pico of Nano?

Alles is mogelijk tegenwoordig, zo ook een groen-geel-orange-paars fruitijsje op je onderarm. Maar stel, je smaak veranderd, en nu? Hedendaags is de techniek voor tatoeagelasers zo ver dat vrijwel alle kleuren tatoeage kunnen worden verwijderd door middel van extreem korte Nano pulsen. De afgelopen jaren heeft deze techniek weer een nieuwe stap gemaakt naar Pico pulsen. Hiermee kunnen met minder behandelingen, dezelfde al dan niet betere resultaten worden behaald met minder behandelingen en minder pijn. Door deze Nano en Pico techniek eventueel te combineren kan de hedendaagse professional elke hulpvraag beantwoorden.

Fractionele Lasers. Van mild tot extreem.

Wie fractionele laser zegt, denkt vaak aan heftige behandelingen waarbij je zeker een maand binnen moet blijven, omdat mensen anders denken dat je bent uitgeschoten met het strijkijzer. Zeer heftige ablatieve CO² behandelingen domineerden de markt tot de niet ablatieve fractionele techniek werd toegepast. Deze techniek zorgt ervoor dat er sneller herstel plaatsvindt en bovendien is deze techniek veiliger. Ook kan er gekozen worden voor het verdampen van de huid met een CO² laser óf het alleen coaguleren van de huid. Dat laatste is het geval bij de ResurFX laser. Hierbij ontstaat er een minimale downtime met behoud van resultaat. Een prachtige ontwikkeling dus!

Schimmelnagel laser

Een leuke toevoeging binnen de laserwereld is de mogelijkheid om schimmels te bestrijden met laserlicht. Onze schimmelnagellasers brengen warmte in de nagel en matrix  op een geleidelijke manier waardoor de schimmels worden teruggedrongen en de nagel weer normaal kan uitgroeien. Compacte high-tech lasers slaan hier de klok met een lange levensduur en tevens budget vriendelijk.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.