Tatoeagelasers

SNJ Finebeam Qplus | Q-Switched Nd:YAG Laser

De SNJ Finebeam Qplus is een geavanceerd Q-Switched Nd:YAG-lasersysteem met 4 verschillende functies en 2 verschillende golflengtes (1064 en 532nm) . Het systeem is uitgerust met een laserarm voor meer mogelijkheden en precisie in de Q-Switched-modus. De machine bevat 7 speciaal gecoate reflectoren voor een hoger piekvermogen. Brochure Downloaden Vraag een demo aan Voor- en achternaam* Bedrijfsnaam* Telefoonnummer* E-mailadres* CAPTCHA Stel een vraag Voor- en achternaam* Bedrijfsnaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Je bericht* CAPTCHA Hoog piekvermogen Hoge precisie Variabele instellingen Kies voor veelzijdigheid met de Finebeam Qplus Combinatie van een CO₂-laserfiber en free beam energie De AcuPulse kan net als de UltraPulse via zowel een CO₂-laserfiber als via free beam energie overbrengen. Hiermee kunnen patiënten optimaal behandeld worden met superieure klinische uitkomsten. Flexibele fiberDe AcuPulse maakt gebruik van flexibele laserfibers, die bekend staan op superieure duurzaamheid. De flexibiliteit en heldere aiming beam zorgen ervoor dat er uiterst precies gewerkt kan worden, ook in moeilijk bereikbare gebieden. Doordat er hoge energietransmissie plaatsvindt, kunnen chirurgen weefsel sneller behandelen en wordt de behandeltijd verkort. Maximale controle De SNJ Finebeam Qplus is in staat om een...

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

  • Behandeling op maat
  • Modulair op te bouwen
  • Renement op investering

LUMENIS M22 | Modulair IPL en lasersysteem

  • Naar eigen wens samen te stellen
  • Meer dan 45 huidproblemen behandelen
  • Gebruiksvriendelijk

Met de juiste laser kan een ongewenste tatoeage worden verwijderd

  • Alle kleuren inkt kunnen worden verwijderd
  • Slechts een aantal behandelingen nodig
  • Snel en efficiënt

Een tatoeage of tattoo is een permanente versiering van de huid die als sinds de oudheid wordt gebruikt als verfraaiing van het lichaam of om een boodschap over te brengen. Zo zijn er tattoos die vroeger werden geplaatst om rang, religie of status aan te tonen. Hedendaags is het veelal esthetisch. Een tatoeage is eigenlijk niets anders dan inkt wat onder de opperhuid is aangebracht. Met een fijne naald wordt de tatoeage—inkt met zo’n 50 – 100 prikjes per seconde aangebracht om zo een onderhuidse tekening te vormen.

Spijt van een tatoeage? Tatoeageverwijdering met een laserbehandeling

Zogenaamde spijt-tatoeages kunnen bedekt worden met een nieuwe tatoeage. Maar het is dan essentieel dat dit door een goede artiest gedaan wordt en dat men er rekening mee houdt dat de tattoo groter wordt. Maar dit is niet de enige oplossing!

Een tatoeage is blijvend omdat de inkt met een naald in de huid wordt aangebracht. Het immuunsysteem reageert hier direct op door zogenaamde opruimcellen (ook wel macrofagen genoemd) te sturen naar de plek waar de inkt is aangebracht. Deze cellen zorgen er normaliter voor dat bacteriën, virussen etc. die niet in het lichaam horen worden bestreden. Deze cellen bedekken de inkt door ze op te eten. Maar doordat ze te talrijk zijn kunnen ze niet meer afgevoerd worden via het lymfesysteem en wordt de onderhuidse tekening permanent gevormd. Als de cellen incl. de opgegeten inkt afsterft is de tattoo permanent.

Tatoeages-verwijdering met een laser breekt de tatoeage-inkt af in hele kleine partikels, waardoor ze alsnog door de bloedbaan worden opgenomen en afgevoerd worden. De laser werkt met lichtgolven. En iedere lichtgolf breekt een bepaalde kleur af. Voor kleurrijke tattoos zijn dus meerdere behandelingen nodig. De laser tast alleen de cellen met inkt aan en zal omliggend weefsel niet beschadigen.

Permanente make-up kan ook verwijderd worden

Permanente make-up, ook wel eens afgekort als PMU, is een variant op het klassieke tatoeëren die als doel heeft om cosmetische pigmentatie te verwezenlijken. Het grote verschil tussen een regulier tattoo en een cosmetische tatoeage, zoals permanente make-up ook wel genoemd wordt, is het feit dat PMU niet permanent is. Permanente make-up wordt in de laag onder de opperhuid, de lederhuid, geplaatst. Daar waar een gewone tattoo in het bindweefsel wordt gezet.

Hoewel permanente make-up na 1-4 jaar zal vervagen, kan de wens ontstaan om het te laten verwijderen. Net als met een tattoo kan een laser hier een goede uitkomst in bieden. Omdat de make-up oppervlakkiger is aangebracht en vaak uit één kleur bestaat is deze behandeling relatief eenvoudig.

Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen. Neem daarvoor contact met ons op.