Laservision Instruments B,V,

IPL apparatuur

Huidproblemen oplossen met IPL

De IPL (Intense Pulsed Light) apparaten bij Laservision zijn ontworpen om een breed scala aan huidproblemen te behandelen, waaronder ongewenste haartjes en beschadigde huid.

IPL ontharing

Uitstekende resultaten

Eenvoudig gebruik

GME FlexSys | Modulair laser platform

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

Met de GoSmooth IPL ontharingsapparaat Pro, een van de beste IPL apparaten op de markt, biedt Laservision een hoogwaardige oplossing voor pijnloos ontharen. Dit IPL ontharingsapparaat is speciaal ontworpen voor gebruik thuis, waardoor klanten kunnen genieten van een gladde huid en een zijdezachte huid na slechts enkele behandelingen.

Wat kan een IPL apparaat?

De IPL technologie staat bekend om zijn intense pulsed licht, wat effectief is voor IPL lichtontharing. Het is geschikt voor zowel lichte huid als donkere huid typen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor klanten van diverse achtergronden. Bovendien zijn de IPL ontharingsapparaten voorzien van een geïntegreerd UV filter, wat bijdraagt aan een veiligere behandeling.

Het gebruik van een IPL apparaat bij Laservision voor ontharen is niet alleen beperkt tot het lichaam, maar is ook geschikt voor gevoelige gebieden zoals de oksels en bikinilijn. Daarnaast zijn deze apparaten effectief voor zichtbare haarvermindering in het gezicht. De Philips Lumea, een ander topmodel in ons assortiment, staat bekend om zijn precisie en effectiviteit in het behandelen van haartjes van verschillende haarkleuren.

Een behandeling met een IPL ontharingsapparaat werkt door lichtpulsen af te geven die de haarzakjes richten, waardoor de haargroei na verloop van tijd vermindert. Deze behandeling waarbij lichtpulsen worden gebruikt, is ontworpen om klanten een langdurige oplossing te bieden voor ontharing. Onze producten zijn zorgvuldig getest en ontwikkeld om te zorgen voor optimale prestaties en klanttevredenheid.

IPL apparaat van Laser vision

Wilt u met een kliniek het beste IPL apparaat gaan gebruiken? Het is de beste manier om gladde benen te krijgen door ongewenste haren te verwijderen. Wij snappen dat u hiervoor de beste apparatuur wilt gebruiken. Bij ons is de IPL geschikt voor hoogwaardige klinieken. Behandeling van iedere soort huid en haarkleur is mogelijk.

Het IPL ontharingsapparaat heeft een innovatieve technologie. Dit zorgt ervoor dat de beste resultaten behaald kunnen worden. Het IPL apparaat werkt met lichtflitsen waardoor het mogelijk is om voor benen, armen en andere delen van het lichaam een glossy skin te krijgen.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.