IPL apparatuur

GME FlexSys | Modulair laser platform

GME FlexSys | Modulair laser platform

FlexSys is een medisch platform dat zich aanpast aan jouw behoeften. De FlexSys kan worden uitgerust met vijf verschillende modules voor verschillende indicaties. In eerste instantie koop je de basiseenheid met de module van jouw voorkeur. Later kun je de andere modules toevoegen. Begin bijvoorbeeld met een vasculaire laser en breidt later uit met een Fractional laser zonder de hoge kosten voor een nieuw apparaat.

Bereken de prijs per maand!

Selecteer hieronder één of meer van onze apparaten en bekijk de vanaf prijs per maand.

Contactgegevens

Vul hier je gegevens in

Looptijden

Kies de looptijd die het beste bij je past.
U bent er bijná: controleer uw gegevens en vul aan waar nodig.
Powered by EnquireNow van MediLease

Behandeling op maat

Modulair op te bouwen

Rendement op investering

Wat maakt de GME FlexSys uniek?

Compacte vormgeving

Doordat dit platform compact is vormgegeven, is hij ideaal te gebruiken voor meerdere vestigingen. Hierdoor kun je op iedere vestiging kwaliteit en diversiteit leveren in je behandelaanbod.

De Flexsys maakt gebruik van een pen of scanner handstuk, waarbij je behandelingen op maat kan bieden voor elk type litteken of laesie. Eventueel is de FlexSys uit te breiden met een Cryo Zimmer koeling voor nog meer comfort tijdens de behandeling.

GME FlexSys
Vrouw

Modulair toestel, klaar voor een upgrade

De FlexSys kan modulair worden opgebouwd naar wens en op elk moment worden geüpgraded. Begin bijvoorbeeld met een vasculaire laser en breidt later uit met een Fractional laser zonder de hoge kosten voor een nieuw apparaat.

Hij maakt gebruik van een pen of scanner handstuk, waarbij je behandelingen op maat kan bieden voor elk type litteken of laesie. Eventueel is de FlexSys uit te breiden met een Cryo Zimmer koeling voor nog meer comfort tijdens de behandeling.

Modulair systeem

Dit FlexSys systeem is ‘modulair' op te bouwen met onder andere:

 • KTP 532nm Green laser 8 Watt
 • Yellow 577nm laser 5 Watt
 • 308nm Blauw licht therapie
 • Fractionele Erbium laser 1550nm met scanner
GME FlexSys

Indicaties

 • Vasculaire laesies
 • Pigment laesies
 • Acne littekens
 • Littekens
 • Rimpels
 • Huidverslapping
Mijn project

GME FlexSys | Modulair laser platform

Specificaties

Systeem Modulair UVB 308nm Yellow 577nm Fractional 1550nm Green 532nm
Dimensions 30x30x30cm
Weight 15kg

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

De LUMENIS Stellar M22 beschikt over drie lasers en een IPL systeem. Hierdoor is de veelzijdigheid van de Stellar M22 hoog. Iedere module, met unieke eigenschappen, is geschikt voor specifieke toepassingen. De ingebouwde voorinstellingen, de gebruiksvriendelijke bediening en het compacte formaat zorgen voor gebruiksgemak en mobiliteit.

Behandeling op maat

Modulair op te bouwen

Rendement op investering

Hoe je jouw klanten kunt laten shinen met de Stellar M22?

Behandeling op maat

Met het IPL handstuk van de Stellar M22 kunnen meer dan 27 verschillende indicaties worden behandelend. Het Expert filter en de gekoelde LightGuide in het handstuk kunnen worden verwisseld. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere patiënt en voor elke indicatie, een behandeling op maat aan te bieden.

IPL OPT (Optimal Pulse Technology) is een techniek waarmee je veilig en effectief tot huidtype 5 kunt behandelen. Het handstuk biedt jou 100% rendement, omdat je niet iets hoeft aan te schaffen wat je niet gebruikt.

Huid
Stellar_M22

Modulair op te bouwen

De LUMENIS Stellar M22 beschikt over een ResurFX laser. Dit is de enige True Fractional niet-ablatieve laser. Met de ResurFX beschik je over een scanner met verschillende vormen. Hierdoor bereik je al het gewenste effect na één pass in plaats van drie tot vijf passes zoals bij andere systemen. De ResurFX zorgt voor een diepere penetratie, kleinere kans op bijwerkingen en een kortere behandeltijd.

De Stellar M22 kan eveneens worden uitgebreid met twee Nd:YAG lasers, namelijk een Q-Switched en een Nd:YAG Long Pulsed laser. Met de ultra korte pulse duur (6-8ns) van het Q-Switched handstuk kunnen onder meer tatoeages worden verwijderd. Met het Nd:YAG Long Pulsed handstuk kunnen onder meer blauwe beenvaatjes en wijnvlekken worden verwijderd. Deze laser maakt gebruik van MSP, deze techniek zorgt ervoor dat je elke patiënt veilig én effectief kunt behandelen.

Rendement op investering

De LUMENIS Stellar M22 is een krachtig modulair platform voor meerdere toepassingen. De Stellar M22 stelt jou in staat om veilig en effectief verschillende indicaties in verschillende huidtypes, leeftijd en geslacht te behandelen, zonder dat je hiervoor disposables nodig hebt. De mogelijkheden van de Stellar M22 zijn gevalideerd in tal van klinische onderzoeken en artikelen. Beoefenaars over de hele wereld hebben gemeld dat de Stellar M22 hoge niveaus van patiënttevredenheid en herhaalbare resultaten biedt.

Zo kun je met de Stellar M22 meer patiënten doeltreffend behandelen en jouw bedrijf uitbreiden. Omdat de Stellar M22 volledig kan worden geüpgraded, groeit de Stellar M22 met jou mee naarmate jouw bedrijf groeit!

 

Vrouw

Behandel onder meer:

 • Photofractional: behandeling van IPL en ResurFX voor verbeterde huidtextuur en teint
 • Pigmentatie & Tattoos: niet-invasieve behandeling voor verwijdering van ongewenste pigmentatie en tatoeages
 • Textural Treatments: fractionele huidrevitalisatie
 • Vasculaire laesies: niet-invasieve behandeling van onder meer rosacea
 • Acne: zachte IPL toepassing ter behandeling van bacteriën, pigmentatie en roodheid
Stellar-M22

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

Specificaties

Systeem Stellar IPL ResurFX MultiSpot Nd:YAG Q-Switched Nd:YAG
Golflengte Spectrum: 400 - 1200 nm 1565 nm 1064 nm 1064 nm
Spotgrootte 35x15 mm², 15x8 mm², 6 mm Tot 18 mm 6 mm, 2x4 mm², 9 mm 2, 2½, 3½, 4, 5, 6, 8 mm
Frequentie Tot 1 Hz ½ tot 2 Hz Tot 1 Hz ½ tot 5 Hz
Koeling Continuous contact cooling Continuous contact cooling Continuous contact cooling
Soort puls Multiple Sequential Pulsing CoolScan Scanner Multiple Sequential Pulsing Top-Hat
Specifieke eigenschappen
Expertfilters Acne (400-600 & 800-1200); Vasculair (530-650 & 900-1200); 515 nm, 560 nm; 590 nm; 615 nm; 640 nm; 695 nm; 755 nm.
Patroon vormen Horizontale lijn, verticale lijn, vierkant, horizontale rechthoek, verticale rechthoek, circel, donut, hexagon

Ontdek de geavanceerde LUMENIS Stellar M22!

LUMENIS M22 | Modulair IPL en lasersysteem

LUMENIS M22 | Modulair IPL en lasersysteem

Met de M22 haal je een apparaat in huis waarmee je ruim 45 huidproblemen kunt behandelen. Met één apparaat kun je dus een enorm grote doelgroep van dienst zijn. Daarnaast staat hij bekend om zijn gebruiksgemak, uitstekende resultaten en veiligheid. Het IPL apparaat, ontworpen door Lumenis, kan worden uitgebreid met verschillende lasers. Met één complete IPL module inclusief lasers kunnen dus tal van huidproblemen worden behandeld.

Naar eigen wens samen te stellen

Meer dan 45 huidproblemen behandelen

Gebruiksvriendelijk

Wat maakt de M22 modulair IPL systeem met laserhandstukken uniek?

Naar eigen wens samen te stellen

De Lumenis M22 is een modulair systeem bestaande uit drie verschillende componenten. Het is standaard uitgevoerd met een IPL-module en indien gewenst kunt u op dit op een later moment uitbreiden met diverse laserhandstukken.

De laserhandstukken die optioneel te verkrijgen zijn: een Multi Spot Nd:YAG, de Q-switched Nd:YAG en een fractionele Erbium:Glass module, de ResurFX. Hij is leverbaar in verschillende variaties, waarbij de IPL altijd het basisstation vormt. 

M22 Handstuk Universal IPL
XL_shutterstock_137253656 (Large)

Meer dan 45 huidproblemen behandelen

De ResurFX is eind 2013 uitgekomen en is een doorbraak als het gaat om niet-ablatieve fractionele behandelingen. Door zijn geavanceerde scanner en contactkoeling is het mogelijk om zeer hoge energie in de vorm van micropulsen de huid in te schieten. De koeling zorgt ervoor dat de behandeling aangenaam blijft. Door de scanner kun je elke micropuls zijn volledige energie meegeven, dit in tegenstelling tot de vroegere systemen die met gaatjes of gaas werken. Littekens en striae kunnen behandeld worden, maar ook voor huidverstrakking is deze laser zeer geschikt.

Naast de ResurFX, kun je de M22 ook uitbreiden met de Multispot Nd:YAG. Hiermee kunt u laesies, beenvaatjes en wijnvlekken behandelen. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel is. Er worden uitstekende resultaten behaald met deze module, mede door de OPT puls-technologie.

De laatste optionele module is de Q-switched Nd:YAG, die geschikt is voor het verwijderen van tatoeages. Het is gebleken dat steeds meer mensen na verloop van tijd spijt hebben van hun tatoeage. Deze laser zorgt ervoor dat tatoeages en andere huidverkleuringen eenvoudig en veilig verwijderd kunnen worden.

Gebruiksvriendelijk

Met de complete M22 IPL module en bijbehorende lasers kunnen ruim 45 huidaandoeningen worden behandeld. Je zou denken dat het dan een geavanceerd apparaat is, dat erg lastig is in gebruik. Het eerste gedeelte klopt: het is een geavanceerd apparaat, maar het tweede gedeelte klopt niet. Het apparaat is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van pre-sets. Je kunt een pre-set kiezen per behandeling, waardoor de juiste instellingen worden weergegeven.

Gebruikersgemak, nauwkeurigheid, veiligheid en uitstekende resultaten kenmerken de geavanceerde M22. Dit zorgt er voor dat experts over de hele wereld hun vertrouwen hebben uitgesproken in deze IPL module met bijbehorende handstukken.

IMG_1712 (Large)

Behandel meer dan 45 huidproblemen

 • Ontharen
 • Rode vaatafwijkingen
 • Pigmentafwijkingen
 • Blauwe beenvaten
 • Fractionele skin resurfacing (niet-ablatief)
 • Acne
 • Skin Rejuvenation
 • Striae
 • Tatoeages verwijderen
M22

Lumenis M22

Specificaties

Systeem IPL & Laser
Golflengte Nd:YAG: 1064nm ResurFX: 1565nm Q-Switched Nd:YAG: 532 en 1064nm
Maximaal vermogen 2100 Watt
Voltage 110/240 V, 50/60Hz
Afmetingen (l x b x h) 44 x 50.5 x 47 cm
Gewicht 40 kilogram

Huidproblemen oplossen met IPL

 • Zeer effectief
 • Uitstekende resultaten
 • Eenvoudig gebruik

IPL staat voor Intense Pulsed Light Technology, het is dus geen laser maar een flitslamp. Het zorgt er door middel van een breed en sterk licht voor een verwarming te realiseren.

Wat kan IPL?

Het kan meer dan 45 huidproblemen oplossen. Denk hierbij aan rode vaatafwijkingen, haar op plaatsen waar iemand het niet wil hebben, acne, blauwe beenvaten en meer. Wanneer er met Intense Pulsed Light Technology behandeld wordt, kunnen deze problemen snel en eenvoudig worden opgelost.

Welke apparatuur gebruiken?

De M22 Modulair die kan worden uitgebreid met verschillende handstukken zoals de M22 Multi spot ND:YAG, de M22 Q-Switched ND:YAG en de M22 ResurFX. Al deze handstukken zijn geschikt voor een ruim scala aan behandelingen.