Laservision Instruments B,V,
Professioneel
Efficiënt
Uiterst secuur

Bent u op zoek naar laserapparatuur, diagnostische apparatuur en instrumenten voor uw ziekenhuis, ZBC of gespecialiseerde kliniek? Laservision heeft een ruim medisch aanbod, zoals u op deze pagina kunt zien. Met deze medische apparatuur kunt u ook in uw ziekenhuis, ZBC of gespecialiseerde kliniek professioneel, efficiënt en uiterst secuur werken.

Fijn voor u, uw praktijk en uw patiënt

Natuurlijk staat voor u centraal hoe efficiënt, snel en nauwkeurig de apparatuur is. Ook is het belangrijk om te weten hoe de cliënt een behandeling ervaart. Met onze apparatuur en de bijbehorende functies kunt u dit realiseren. Neem bijvoorbeeld de Lumenis Holmium Pulse 30H een medisch wonderapparaat Dit apparaat kan gebruikt worden voor Arthroscopie, urologie, gynaecologische chirurgie en veel meer. En met de mogelijkheid van de instellingen van 0.2 J en een frequentie tot 25 Herz is deze laser zeer tijd besparend vanwege de verminderde retropulsie. De veiligheid van het gebruik van de diverse soorten en maten laserfibers wordt gewaarborgd doordat het systeem de fiber herkent. Er zal dus nooit teveel energie toegediend kunnen worden, aangezien het systeem dit aangeeft. Veiligheid voor zowel patiënt als systeem is hierdoor gewaarborgd. Het 7″ hoog resolutie touch screen heeft een zeer duidelijk instellingen menu.

Hoe wij werken?

Ook nadat u klant bij ons bent geworden zullen we u regelmatig updaten over nieuwe ontwikkelingen op de markt of nieuwe toepassingen van je apparatuur. Met onder andere regelmatige webinars, nieuwsbrieven en tips kunt u uzelf blijven ontwikkelen. Heeft u toch wat extra ondersteuning nodig? Onze trainers, marketingafdeling en serviceafdeling staan voor u klaar. Zo werken we samen aan een gezonde samenwerking.

Onze missie zegt genoeg

Vanuit kennis en betrokkenheid helpen wij onze klanten met het maken van de beste keuze en gebruik van (para)medische producten waarmee wij ook onszelf met vertrouwen zouden laten behandelen.

In ons dagelijks werk staat deze filosofie voorop en dit willen we de aankomende jaren gaan vasthouden en uitbreiden. We hebben daarom een duidelijke visie om onze stip op de horizon aan te geven:

Laservision Instruments B.V. levert innovatieve (para)medische technologie en aanverwanten om met hoogwaardige kwaliteitsproducten onze klanten te helpen om de beste behandeling te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij een leidende rol in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en diensten te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klant.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button