Laservision Instruments B,V,

CO2 lasers

Verminder oneffenheden, rimpels en littekens en verbeter de huidstructuur

Huidveroudering is een onvermijdelijk proces dat invloed heeft op alle huidtypen. De combinatie van zwaartekracht en blootstelling aan de zon resulteert in verlies van elasticiteit, het ontstaan van rimpels en beschadiging van de huid.

Fractionele Laserbehandeling

Effectieve laserbehandeling
Meest effectieve Co2 Laser

LUMENIS UltraPulse Alpha | CO2 laser

Snelle behandelingen

Diverse behandelingen mogelijk

Unieke UltraPulse mode

Limmer UNILAS Touch | CO₂-laser

Eén systeem voor veel toepassingen

Hoge precisie

Nauwkeurig, krachtig en multidisciplinair

LUMENIS AcuPulse | CO2 laser

Unieke SuperPulse mode

Minimale thermische schade

Diverse behandelingen mogelijk

LUMENIS UltraPulse | CO2 laser

Snelle behandelingen

Diverse behandelingen mogelijk

Unieke UltraPulse mode

Gelukkig biedt moderne dermatologie een oplossingen, waarvan de Co2 laser behandeling een prominente rol speelt. Deze innovatieve laser behandeling is gericht op het verminderen van oneffenheden, behandelen van diepere rimpels en verbeteren van de algehele huidstructuur. De Co2 laser is niet beperkt tot één specifiek huidtype. Het bewijst zijn doeltreffendheid, zelfs bij donkere huidtypes.

Alle huidtypen hebben te maken met de effecten van zwaartekracht en de schadelijke straling van de zon. Na verloop van tijd verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit, terwijl UV-straling kan leiden tot verkleuringen en een beschadigde huid. De zwaartekracht, die niet alleen op ons lichaam maar ook op onze huid inwerkt, kan ongewenste rimpels veroorzaken, wat resulteert in een veranderd uiterlijk.

Innovatieve wijze van laseren

In de voortdurende strijd tegen de effecten van UV-straling en zwaartekracht heeft de Co2 laser een pioniersrol ingenomen in de wereld van hoogstaande huidvernieuwing. Deze laser behandeling is niet alleen effectief bij diverse huidproblemen, maar biedt ook een veelzijdige benadering voor het behandelen van diepe rimpels, zon beschadigde huid en verslapping.

De Co2 laser, met zijn focus op fractionele technologie, levert opmerkelijke resultaten in het behandeld gebied, terwijl het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Deze innovatieve aanpak maakt het mogelijk om oppervlakkig en dieper in de huid te werken, waardoor het een geschikte behandeling is voor verschillende huidproblemen, zoals actinische keratose.

Laseren met een Co2 is effectief

Een innovatieve aanpak in moderne laserbehandelingen maakt gebruik van een fractionele Co2 laser, die zowel oppervlakkig als dieper in de huid kan werken. Met slechts één behandeling kunnen opmerkelijke resultaten worden bereikt, zelfs bij diepe rimpels en beschadigde huidgebieden. Deze behandeling is tevens geschikt voor actinische keratose en maakt gebruik van geavanceerde technieken zodat de huid goed beschermd is.

De precisie van de Co2 laser bij huidverbetering ligt in de nauwkeurige werking, waarbij hitteschade aan omliggend weefsel en de behandelde huid tot een minimum wordt beperkt. Ondanks het diepe doordringen in de huid, wordt het branderige gevoel dat kan worden ervaren effectief verminderd door de toepassing van CoolScan technologie. Deze precisie is cruciaal, vooral bij de behandeling van donkere huidtypes, waarbij complicaties en hitteschade aan omliggend weefsel worden geminimaliseerd.

Zichtbaar Resultaat en Huidperceptie na Co2 Laserbehandeling

Na een Co2 laserbehandeling wordt een stralende huid zichtbaar. Het vermogen van de fractionele laser om dieper in de huid door te dringen, maakt het een krachtig instrument voor het behandelen van zonverbrande huid en het verbeteren van de algehele huidstructuur. Hierdoor ervaart men een vernieuwde huid.

De veelzijdigheid van de Co2 laser wordt onderstreept door diverse klinische onderzoeken. Of het nu gaat om het verminderen van fijne lijntjes, het behandelen van grove poriën, of het herstellen van de huid die door de zon is beschadigd, de Co2 laser met zijn diverse accessoires staat garant voor carbonisatievrije incisies en ablatie. Het resultaat is een egale, stralende huid, waarbij het natuurlijke herstelproces van de huid wordt bevorderd, zelfs bij kleine korstjes na de behandeling.

Stimulatie van Natuurlijk Herstelproces en Collageenproductie

De Co2 laser stimuleert niet alleen het natuurlijke herstelproces van de huid, maar bevordert ook de productie van nieuw collageen. Het nieuwe collageen resulteert in een vernieuwde en jeugdige uitstraling. Ondanks dat de behandeling soms als pijnlijk wordt ervaren, wordt het ongemak tot een minimum beperkt, vooral bij een milde reiniging van de huid voorafgaand aan de behandeling.

Een benadering voor diverse huidtypes

Een opmerkelijke eigenschap van de Co2 laser is dat het niet beperkt is tot één specifiek huidtype. Het bewijst zijn doeltreffendheid, zelfs bij donkere huidtypes, waarbij de CoolScan technologie bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van de patiënt. De behandeling kan branderig aanvoelen maar de CoolScan technologie zorgt voor extra comfort tijdens de behandeling. De behandeling word minder pijnlijk, ongeacht de complexiteit van het donkere huidtype. Kortom, de Co2 laser is niet alleen een technologische vooruitgang; het vertegenwoordigt een revolutie in de wereld van huidverbetering.

Revolutionaire stap in dermatologische behandelingen

De Co2 laser een revolutionaire stap in dermatologische behandelingen. Met zijn vermogen om diepgaande huidproblemen aan te pakken, innovatieve fractionele laser technologie en veelzijdige toepassingen, biedt de Co2 laser een effectieve oplossing voor het verminderen van oneffenheden, behandelen van diepe rimpels en littekens, evenals het verbeteren van de algehele huidstructuur. De combinatie van precisie, veiligheid en comfort maakt het een veelbelovende keuze voor huidverbetering bij verschillende huidtypes.

De Co2 laser behandeling is bijzonder effectief bij het verminderen van diepe rimpels. Met zijn hoge precisie en vermogen om dieper in de huid door te dringen, biedt het een gerichte aanpak voor het behandelen van gebieden met prominente rimpelvorming. Het behandelde gebied ervaart een vernieuwd gevoel en ziet er na de behandeling aanzienlijk gladder uit.

Het branderige gevoel dat tijdens de behandeling kan worden waargenomen, wordt effectief verminderd door de CoolScan technologie. Deze innovatieve toevoeging minimaliseert ongemak, waardoor de ervaring van een warm branderig gevoel tot een aanvaardbaar niveau wordt teruggebracht.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.