Laservision Instruments B,V,

Fysio | Bekkenbodem | Sport

Bij Laservision staan we altijd klaar om onze partners in de medische sector te voorzien van de nieuwste en meest effectieve behandelingsmogelijkheden. Daarom zijn we verheugd om de INDIBA ACTIV & K-laser toe te voegen aan ons assortiment, waardoor fysiotherapiepraktijken kunnen profiteren van geavanceerde behandelingen voor hun patiënten.

INDIBA AT7

Effectieve pijnvermindering

Mobiliteit verbeteren

Sneller Herstel

INDIBA CT8

Natuurlijke genezingsmechanismen

Op maat gemaakte behandelplannen

Unieke behoeften

INDIBA CT9

Revalidatiebehandelingen

Het gehele lichaam

RF-Technologie

Bij Laservision streven we ernaar om onze partners te ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten. Ons deskundig team staat klaar om therapeuten werkzaam in de zorg te voorzien van uitgebreide training, technische ondersteuning en hoogwaardige laserapparatuur, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de voordelen van lasertherapie.

Essentieel onderdeel gezondheidzorg

Fysiotherapie is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg, het heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste behandelingen voor fysieke kwalen. Vandaag de dag speelt het een cruciale rol bij het behandelen van blessures, het verminderen van pijn en wondgenezing het bevorderen van mobiliteit en het optimaliseren van algemeen welzijn. Laten we duiken in de dynamische wereld van fysio en revalidatie en ontdekken hoe geavanceerde technologieën en innovatieve benaderingen de weg effenen voor een gezondere toekomst.

Een Holistische Benadering van Gezondheid

Fysiotherapie gaat veel verder dan alleen het verlichten van fysieke klachten. Het is een holistische benadering van gezondheid die zich richt op het herstellen en behouden van het functioneren van het bewegingsapparaat, wat essentieel is voor een optimale levenskwaliteit. Door middel van een combinatie van behandelinterventies, expertise en toewijding spelen fysiotherapeuten een onmisbare rol bij het ondersteunen van patiënten op hun reis naar fysiek welzijn.

De Kern van Effectieve Zorg

Fysio & revalidatie beschikken over een breed scala aan behandelinterventies die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Van coachingtechnieken tot specifieke oefeningen naar hands-on hand-off therapie en advies, elke interventie is ontworpen om bij te dragen aan het herstel en de verbetering van de fysieke gezondheid. Met expertise op het gebied van musculoskeletale aandoeningen, neurologische problemen en ademhalingsproblemen passen fysiotherapeuten hun vaardigheden aan om de best mogelijke zorg te bieden, ongeacht de uitdaging.

De Diversiteit van Zorgomgevingen

Fysiotherapeuten & bekkenbodemtherapeuten zijn te vinden in diverse zorgomgevingen, variërend van ziekenhuizen tot privépraktijken. Hun veelzijdigheid stelt hen in staat om patiënten te ondersteunen in verschillende fasen van hun hersteltraject. Of het nu gaat om het revalideren van sportblessures in een sportkliniek, het beheren van chronische pijn in een pijncentrum of het ondersteunen van patiënten met neurologische aandoeningen in een revalidatiecentrum, fysiotherapeuten zijn er om te helpen.

Als gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn bekkenbodemtherapeuten toegewijd aan het aanpakken van een breed scala aan klachten en aandoeningen gerelateerd aan de bekkenbodem. Bij bekkenbodemtherapie worden diverse klachten behandeld, waaronder urine- en fecale incontinentie, bekkenpijn, verzakkingen en seksuele disfunctie die voortkomen uit bekkenbodemproblematiek. 

Een van deze vooruitstrevende benaderingen is INDIBA Therapie, een vorm van elektrotherapie die zich richt op het activeren van het natuurlijke herstelproces op cellulair niveau. Door gebruik te maken van het Proionic® systeem met een constante stroomfrequentie van 448 KHz, biedt INDIBA Therapie opmerkelijke resultaten bij de behandeling van diverse fysieke aandoeningen.

De Kracht van INDIBA Therapie

INDIBA Therapie onderscheidt zich door zijn vermogen om diep te werken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Met toepassingen in bekkenfysiotherapie, sportgeneeskunde en pijnmanagement, biedt INDIBA Therapie een effectieve oplossing voor een breed scala aan gezondheidsproblemen. Door de combinatie van bio-stimulatie en thermische effecten op cellulair niveau, versnelt INDIBA Therapie het herstelproces en verbetert het de algehele kwaliteit van leven.

Ontdek de mogelijkheden van lasertherapie

Bij Laservision zijn we er trots op om onze partners te ondersteunen bij het implementeren van innovatieve oplossingen voor verbeterde patiëntenzorg. Ons toegewijde team staat klaar om fysiotherapiepraktijken te voorzien van uitgebreide training, technische ondersteuning en hoogwaardige laserapparatuur.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe lasertherapie fysiotherapiepraktijk kan verrijken en verbeteren. We staan klaar om samen te werken aan uw succes en het welzijn van uw patiënten te bevorderen.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button