Laservision Instruments B,V,

Cryolipolyse apparaat

Laat je praktijk groeien door Cryolipolyse behandelingen aan te bieden!

Ontvang direct verschillende infographics en video’s die jou inzicht geven hoe je de investering snel terug kan verdienen!

Bewezen resultaat
Veilige methode
Plaatselijke figuurcorrectie

CLATUU Alpha | Cryolipolyse Apparaat

Verbeterde 360º koeling

Zeven verschillende behandelkoppen

Twee zones tegelijk behandelen

CLATUU 360 | Cryolipolyse Apparaat

360º koeling

Constante koeling tot -9°C

Twee zones tegelijk behandelen

Bewezen effectief afslanken met cryolipolyse!

Er zijn figuurcorrigerende behandelmethodes waarmee jij snel en eenvoudig de probleemzones van jouw klant kunt behandelen. Plaatselijk afslanken kan op verschillende gebieden behandeld worden. Bijvoorbeeld bh uitstulpingen, onderkin, buikvet, afslanken boven armen of lovehandles kan door middel van cryolipolyse (vet bevriezing) of ultrasound. Deze cryolipolyse behandelingen zijn van hoogwaardige technologie zorgt er niet voor dat jouw klant afvalt, maar corrigeert het figuur op plekken waar lijnen en sporten geen oplossing bieden door middel van vet bevriezen.

Figuurcorrectie door vet bevriezing met een cryolipolyse apparaat

Vet bevriezing is trending en wordt steeds populairder. De cryolipolyse behandeling is één van de populairste behandelingen die beschikbaar is op de huidige markt. Er wordt gebruikgemaakt van een techniek die ideaal is voor het verwijderen van hardnekkig vet en bodycount touring. Deze behandeling is een natuurlijke wijze voor het verwijderen van plaatselijk vet in tegenstelling tot liposuctie. Cryolipolyse, oftewel vet bevriezing, is een effectieve manier het voor corrigeren van het figuur. Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het subcutane vet gekoeld. De gekoelde vetcellen worden door het lichaam aangemerkt als ‘niet meer nodig’ en hierna geleidelijk afgebroken. Dit proces heet apoptose.

Cryolipolyse is geen wondermiddel voor gewichtsverlies en is het meest geschikt voor mensen die al een gezond gewicht hebben, maar moeite hebben met het verminderen van plaatselijk vet. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze procedure niet bedoeld is als een vervanging voor een gezonde levensstijl, maar eerder als een aanvullende behandeling.

Een geschikte kandidaat voor vet bevriezing is over het algemeen een volwassene met goede algehele gezondheid, realistische verwachtingen en specifieke probleemgebieden waar vet zich heeft opgehoopt. Het is belangrijk om een consultatie te plannen met een gekwalificeerde behandelaar om te bepalen of cryolipolyse geschikt is en welk resultaat kan worden verwacht.

Plaatselijk vet bevriezen met een cryolipolyse apparaat

Het lichaam slaat vet op als energiereserve en het is genetisch bepaald waar het lichaam ervoor kiest om vet op te slaan. Dit betekent dat sommige mensen van nature meer vet op bepaalde gebieden kunnen hebben dan anderen. Wanneer iemand gewicht verliest door middel van dieet en lichaamsbeweging, wordt het vet meestal over het hele lichaam verminderd, maar sommige gebieden kunnen resistenter zijn tegen vetverlies.

Bovendien kunnen hormonale factoren, leeftijd en levensstijl keuzes ook invloed hebben op de accumulatie van plaatselijk vet. Vrouwen hebben bijvoorbeeld vaak de neiging om meer vet op te slaan in de dijen en heupen, terwijl mannen eerder vet ophopen rond de buik. Naarmate mensen ouder worden, kan het metabolisme vertragen, wat kan leiden tot een verhoogde neiging tot vetophoping.

Optimaal resultaat met de Clatuu Alpha techniek

Het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vetcellen is de Clatuu Alpha. Figuurcorrectie met de Clatuu gebeurt volledig niet-invasief. Dus geen liposuctie of naalden, het is vrijwel pijnloos. De Clatuu onderscheidt zich op enkele onderdelen van andere cryolipolyse apparaten. Met de introductie van de Clatuu Alpha is de beste behandeling van o.a. het lijf, de benen en onderkin voor handen!

De Clatuu Alpha beschikt over een pre-cooling functie en 360 graden technologie. Hierbij zuigt het handstuk de te behandelen lichaamszone vacuüm. Zo krijgt het hele gebied dezelfde diepe koeling en vervliegt er geen kou. Er zal een diepe koeling ontstaan, waardoor er een beter resultaat behaald wordt. Met de Clatuu Alpha bespaar je behandeltijd, omdat het apparaat minder tijd nodig heeft om op de lage temperatuur te komen tijdens de koeling.

De Clatuu Alpha is de verbeterde versie van zijn voorganger, de Clatuu. Allereerst kunnen er betere resultaten worden behaald met cryotherapie, doordat er verschillende handstukken worden meegeleverd. Met deze handstukken kan het beter vacuüm worden gezogen, waardoor er dieper gekoeld wordt en er beter resultaat zal ontstaan bij het vet bevriezen. Er kunnen twee zones tegelijk behandeld worden, omdat er twee behandelkoppen tegelijk gebruikt kunnen worden.

De Clatuu Alpha kan gebruikt worden bij mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals onder andere love handles, de onderbuik, dijen, rug, bovenarmen en onderkin.

Hoe Werkt Vet bevriezing (Cryolipolyse)

Vet bevriezing is een niet-invasieve procedure die is ontworpen om specifieke gebieden van vetophopingen aan te pakken. Het principe achter cryolipolyse is gebaseerd op het feit dat vetcellen gevoeliger zijn voor koude temperaturen dan omliggend weefsel. Tijdens de behandeling wordt bij het te behandelen gebied de benodigde apparatuur op de huid geplaatst om het vet te bevriezen. Deze apparatuur bevriest de vetcellen zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan lage temperaturen, kristalliseren ze en breken uiteindelijk af. Door de 360° koeling rondom wordt elke vetcel vervolgens even diep en gelijktijdig gekoeld op -9°C.

Na de cryolipolyse behandeling worden de beschadigde vetcellen geleidelijk door het lichaam gemetaboliseerd en uitgescheiden, wat resulteert in een geleidelijke vermindering van het vet op het behandelde gebied. Het mooie van deze procedure is dat het de omliggende huid, spieren en weefsels niet aantast, wat betekent dat er geen littekens of hersteltijd nodig zijn.

Voor mensen die te maken hebben met hardnekkige plaatselijke vetophopingen die niet lijken te reageren op dieet en lichaamsbeweging, kan vet bevriezing (cryolipolyse) een effectieve optie zijn om deze probleemgebieden aan te pakken zonder de noodzaak van chirurgie. Deze niet-invasieve procedure biedt een veilige en doeltreffende manier om vetcellen te verminderen en kan helpen bij het bereiken van een strakkere en meer gevormd figuur.

Effectiviteit van vet bevriezing

De effectiviteit van vet bevriezing kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de behandelaar, het gebruikte apparaat en de individuele reactie van de patiënt. Over het algemeen kan cryolipolyse aanzienlijke resultaten opleveren voor veel mensen, met een typische vetvermindering van ongeveer 20-25% op het behandelde gebied na de eerste behandeling.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn varieert per persoon. Het kan zijn dat meerdere cryolipolyse behandeling sessies nodig zijn om de beste resultaten te bereiken, afhankelijk van de omvang van de vetophopingen en de doelen van de patiënt. De meeste mensen ervaren geen ernstige bijwerkingen na de procedure, hoewel tijdelijke roodheid, blauwe plekken, tintelingen of gevoelloosheid op het behandelde gebied en huid enige tijd kunnen aanhouden.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.