Cryolipolyse

CLATUU Alpha | Cryolipolyse Apparaat

  • Verbeterde 360º koeling
  • Zeven verschillende behandelkoppen
  • Twee behandelzones tegelijk behandelen

CLATUU 360 | Cryolipolyse Apparaat

  • 360º koeling
  • Constante koeling tot -9°C
  • Twee zones tegelijk behandelen

Laat je praktijk groeien door Cryolipolyse behandelingen aan te bieden!

Bewezen doeltreffend, veilig & effectief

Ontvang direct verschillende infographics en video's die jou inzicht geven hoe je de investering snel terug kan verdienen!

 

Bewezen effectief afslanken met cryolipolyse!

  • Bewezen resultaat
  • Veilige methode
  • Plaatselijke figuurcorrectie

Er zijn figuur corrigerende behandelmogelijkheden waarmee jij snel en eenvoudig de probleemzones van jouw klant kunt behandelen. Plaatselijk afslanken van bijvoorbeeld bh uitstulpingen, onderkin of lovehandles kan door middel van cryolipolyse (vetbevriezing) of ultraspund. Deze technologieën zorgen er níet voor dat jouw klant afvalt, maar corrigeren het figuur op plekken waar lijnen en sporten geen oplossing bieden.

Figuurcorrectie door vetbevriezing

Vetbevriezing is trending en wordt steeds populairder. Cryolipolyse is één van de populairste behandelingen die beschikbaar is op de huidige markt. Er wordt gebruik gemaakt van een techniek die ideaal is voor het verwijderen van hardnekkig vet en bodycountouring.  Cryolipolyse, oftewel vetbevriezing, is een effectieve figuurcorrigerende techniek. Tijdens een behandeling wordt het subcutane vet gekoeld. De gekoelde vetcellen worden door het lichaam aangemerkt als ‘niet meer nodig’ en hierna geleidelijk afgebroken. Dit proces heet apoptose.

Optimaal resultaat met de Clatuu Alpha

Het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vetcellen is de Clatuu Alpha. Figuurcorrectie met de Clatuu gebeurt volledig niet-invasief. De Clatuu onderscheidt zich op enkele onderdelen van andere cryolypolise apparaten. Met de introductie van de Clatuu Alpha is de beste behandeling van o.a. het lijf, de benen en onderkin voor handen!

De Clatuu Alpha beschikt over een pre-cooling functie en 360 graden technologie. Hierbij zuigt het handstuk de te behandelen lichaamszone vacuüm.  Zo krijgt het hele gebied dezelfde diepe koeling en vervliegt er geen kou. Er zal een diepe koeling ontstaan, waardoor er een beter resultaat behaald wordt. Met de Clatuu Alpha bespaar je behandeltijd, omdat het apparaat minder tijd nodig heeft om op de lage temperatuur te komen.

De Clatuu Alpha is de verbeterde versie van zijn voorganger, de Clatuu. Allereerst kunnen er betere resultaten worden behaald met cryotherapie, doordat er verschillende handstukken worden meegeleverd. Met deze handstukken kan het beter vacuüm worden gezogen, waardoor er dieper gekoeld wordt en er beter resultaat zal ontstaan. Er kunnen twee zones tegelijk behandeld worden, omdat er twee behandelkoppen tegelijk gebruikt kunnen worden.

De Clatuu Alpha kan gebruikt worden bij mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals onder andere love handles, de onderbuik, dijen, rug, bovenarmen en onderkin.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.