Laservision Instruments B,V,

Radiofrequentie

Radiofrequentie: zonder operatie huidproblemen behandelen

Elke huid zal op den duur toegeven aan de zwaartekracht en de zon. Deze twee factoren hebben onder meer veel impact op hoe onze huid eruit ziet.

Zonder operatie huidveroudering verminderen
Rimpels en verminderde elasticiteit worden effectief aangepakt
Ook te gebruiken voor striae en striemen

INDIBA EDNA ONE | voor geavanceerde huidverzorging

 Effectieve gezichtsverjonging

Veilige en Niet-invasieve behandelingen

Snelle en zichtbare resultaten

INDIBA EDNA Pro Max | Deep Beauty RF

 Merkbare resultaten vanaf de eerste sessie

 Veilige en Niet-invasieve behandelingen

 Voor lichaam en gezicht

VirtueRF | Pulsed radiofrequentie + microneedling

 RF en microneedling gecombineerd

 Effectief en veelzijdig

 Te combineren met andere behandelingen

Vivace | RF en Microneedling

 RF en microneedling gecombineerd

 Effectief en veelzijdig

 Te combineren met andere behandelingen

De huid verliest zijn elasticiteit na verloop van jaren, waarbij de zon met zijn UV straling kan zorgen voor verkleuringen. De zwaartekracht trekt ons en dus ook onze huid naar beneden. Zo kunnen rimpels ontstaan die niet wenselijk zijn.

Rimpels verdwijnen door aanmaak van collageen

Wat kunnen we daaraan doen? De huid heeft een boost nodig en moet een handje geholpen worden! Dit is goed mogelijk met diverse laserapparatuur die de huid een oppepper kan geven. Het principe is eigenlijk heel simpel; de apparatuur zorgt voor een minimale schade aan de huid. De huid zal hier een genezingsproces in gang zetten wat voor de aanmaak van nieuw collageen zorgt en de herstructurering van bestaand collageen. De behandelde huid kan ook krimpen door de warmte die ontstaat tijdens een behandeling. Hiermee zorg je er dus eigenlijk voor dat de huid zichzelf sterker maakt. Het moet dus altijd uit jezelf komen!

Radiofrequentie (RF) mogelijkheden

Radiofrequentie wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie. Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd. Doordat de RF een niet-ioniserend elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

Welke apparatuur gebruiken?

De apparatuur die hiervoor gebruikt wordt zijn onder meer Fractionele Lasers, Radiofrequentie en IPL (Intense Pulsed Light). De fractionele laser zorgt voor kleine micro kanaaltjes in de huid, die dan rustig aan worden vernieuwd door het lichaam met een minimale ‘downtime’. Je kan dus snel weer aan het werk. Radiofrequentie werkt met stroom om warmte op te wekken en te stimuleren. IPL zorgt door middel van een breed en sterk licht om verwarming te realiseren. De laatste optie kan ook worden ingezet om de bruine verkleuringen in de huid te doen vervagen, omdat deze het licht ook absorberen. Zo kan er voor elke ‘huidveroudering’ een passende behandeling worden gegeven.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.