Tandheelkunde

Precieze tandheelkundige zorg

Laserapparatuur voor parodontologie, peri-implantologie, endodontie, tanden bleken en bij snurken en apneu

Geavanceerde lasertechnologie

Geavanceerde tandheelkundige lasertechnologie

Minimaal invasief, maximaal efficiënt

Sneller, preciezer en minder invasief dan met traditionele boren

Verrassend veelzijdig

Naast de behandeling van tandvlees en peri-implantitis o.a. ook tandenbleken en pijntherapie

Geavanceerde lasertechnologie

We zetten onze tanden in geavanceerde lasertechnologie

Een tandheelkundige laser brengt grote voordelen met zich mee ten opzichte van traditionele behandelingen. Ten eerste draagt het werken met een laser bij aan het comfort van patiënten vanwege de snelle, comfortabele behandeling. Daarnaast is een groot voordeel van een tandheelkundige laserbehandeling de efficiëntie, welke is aangetoond door klinische resultaten.

Laservision biedt verschillende dental lasers, welke variërend voor zachte en/of harde weefsels kunnen worden ingezet. De lasers hebben verschillende golflengtes en werken minder invasief. Tandheelkundige lasers van Laservision zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Van traditionele tandheelkundige ingrepen tot complexe wortelkanaalbehandelingen.

Minimaal invasief, maximaal efficiënt

De Fotona LightWalker beschikt over een unieke combinatie van twee complementaire golflengtes. Praktisch alle dentale laserbehandelingen kunnen hierdoor met deze tandheelkundige laser uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld voor endodontie, tandvlees behandelingen, peri-implantitis, laserbleken, snurkbehandelingen en zelfs complexe wortelkanaalbehandelingen. Met de Lightwalker kunnen al deze behandelingen sneller, preciezer en minder invasief worden uitgevoerd dan met traditionele boren.

Verrassend veelzijdig

De Fotona SkyPulse is een compacte, gebruiksvriendelijke en veelzijdige tandheelkundige laser. De kracht van de SkyPulse reinigt kanalen en sub-kanalen grondig, maakt tubuli vrij van smeer en verwijdert ontstoken weefsel in wortelkanalen.

De betaalbare ELVii Dental biedt een draagbaar, diode lasersysteem met een verrassende veelzijdigheid. Ingrepen op zacht weefsel kunnen zeer accuraat en efficiënt worden uitgevoerd, met minder bloedingen en minder pijn. Ook tandenbleken en pijntherapie behandelingen zijn mogelijk met de ELVii Dental.

Ellen Schipper is uw gesprekspartner voor al uw vragen aangaande onze Dental laserapparatuur.

Laserapparatuur

  • Veelzijdige laserapparatuur
  • Minimaal invasief
  • Patiëntvriendelijk

Medisch meubilair

  • Uitgebreid assortiment
  • Ergonomische werkhouding
  • Hoogwaardige kwaliteit