Laservision Instruments B,V,

BALANCE serie van Brumaba

18 juni 2020 | Dental, Tandartsen

Langdurige of gecompliceerde procedures zijn inspannend en vermoeiend.
Comfortabel zitten is essentieel wanneer u zich lang en intensief moet inspannen.

Complexe procedures vragen om hoog zitcomfort

Met de BALANCE serie van Brumaba bent u verzekerd van een comfortabele en stabiele werkhouding. De serie is speciaal ontworpen voor langdurige en gecompliceerde medische en chirurgische procedures.

De BALANCE serie bestaat uit de BALANCE, de BALANCE PLUS en de BALANCE ADVANCE. Drie verschillende uitvoeringen, maar wat ze allen bieden:

✅ Betrouwbare hygiëne
✅ Ongeëvenaarde kwaliteit
✅ Gevarieerde instelmogelijkheden
✅ Ideale werkhouding

Drie uitvoeringen, één doel: de ideale werkhouding!

Met de BALANCE operatiestoel bent u verzekerd van stabiliteit en comfort, ook tijdens lange procedures.

De BALANCE PLUS beschikt tevens over multifunctionele armsteunen. Met de comfortabele ondersteuning van uw beide onderarmen voorkomt u vermoeide en gespannen armen en behoudt u een vaste hand.

De BALANCE ADVANCE heeft driedimensionaal verstelbare armleuningen. Dit ontwerp stelt u nog meer in staat om de perfecte zithouding te bereiken.

Reactie van een tevreden klant:

“Sinds kort beschik ik over een Balance Advance artsenstoel. Sindsdien is deze stoel voor mij onmisbaar! Hij biedt mij de perfecte werkhouding tijdens mijn werk als tandarts. Ik ben uitermate enthousiast over het comfort, de flexibiliteit en vooral de ondersteuning van de stoel, waardoor ik behandelingen oprecht als minder inspannend ervaar.”

Blijf op de hoogte

Gerelateerde artikels