Clatuu Alpha

In deze blog worden drie zomerse behandelingen beschreven die niet mogen missen in je praktijk!

Het voorjaar is al een poosje begonnen en de zomer is in aantocht. Welke zomerse behandelingen mogen niet missen in je praktijk?

  1. Clatuu Alpha
  2. Vivace
  3. NuEra

1. Clatuu Alpha

Figuurcorrectie door vetbevriezing

De meeste mensen zijn zich in de zomerperiode erg bewust van hun lichaam. En daarmee ook van de laatste vetjes die niet weg willen gaan door gezond eten en veel bewegen. Denk bijvoorbeeld aan de love handles of BH uitstulpingen die in een bikini ineens veel meer zichtbaar zijn.

De Clatuu Alpha is een cryolipolyse apparaat. Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeltechniek voor plaatselijke reductie van vetcellen door koeling. De laatste probleemzones kunnen van buitenaf aangepakt worden. De Clatuu Alpha is uniek door zeven verschillende behandelkoppen voor optimaal resultaat op verschillende lichaamszones.

Wil je meer lezen? Klik hier.

Figuurcorrectie door vetbevriezing
De Clatuu Alpha biedt dé oplossing voor hardnekkig vet.

2. Vivace

Huidverjongingstherapie door microneedling

De Vivace is een veelzijdig apparaat dat gebruik maakt van microneedling elektrode in combinatie met fractionele radiofrequentie. Radiofrequentie wordt veel ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie. Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De combinatie van microneedling en RF zorgt ervoor dat het beste resultaat kan worden behaald.

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Zonneschade
  • Huidverstrakking
  • Grove poriën
  • Acne
  • Littekens

Wil je meer lezen? Klik hier.

Huidverjongingstherapie door microneedling

3. NuEra Tight

Huidverstrakking door Radiofrequentie

Cellulitis komt meestal voor op de buik, benen en billen, maar ook op de armen. Dit zijn lichaamsdelen die in de zomer veel zichtbaar zijn. De NuEra is zeer geschikt voor het behandelen van cellulitis. De behandeling is comfortabel voor de patiënt en daarnaast zullen zij zeer tevreden zijn met de resultaten.

Ook indicaties als acne, huidverstrakking en huidverjonging kan de NuEra Tight behandelen.

Wil je meer lezen? Klik hier.

Radiofrequente huidverstrakking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *