Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics is een snelgroeiend, medisch cosmetisch bedrijf uit Barcelona, ​​met wereldwijde distributie.

Toskani Cosmetics is ontworpen om complete oplossingen te bieden voor alle soorten huidaandoeningen. Dankzij hun expertise, kennis en hun voortdurende zoektocht naar actieve ingrediënten en uiterst zuivere substanties, is Toskani naar de voorgrond getreden als het gaat om de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

Toskani Cosmetics biedt een breed scala aan medische en cosmetische producten en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing van deze behandelingen. De producten zijn voor zowel professionals als patiënten om diverse soorten huidaandoeningen op een veilige en efficiënte manier te behandelen. Zo wordt competente en doelgerichte zorg mogelijk gemaakt, van de diagnose tot de oplossing van elke esthetische beperking.

Toskani Cosmetics omvat een breed scala aan zeer effectieve medische en esthetische producten en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing van deze behandelingen. Het assortiment van Toskani Cosmetics bestaat uit drie productcategorieën:

TOSKANI Peelings

Toskani peelings zijn middelen waardoor een versnelde vorm van afschilfering wordt veroorzaakt. Dit resulteert in de gecontroleerde vernietiging van delen van de epidermis en / of dermis die een daaropvolgende regeneratie van nieuw weefsel veroorzaken. Een succesvolle behandeling kan in korte tijd de huid gezonder maken. De formules zijn stabiel en verliezen geen effectiviteit tijdens opslag. Het assortiment bestaat uit: TOSKANI Mono-acids, TOSKANI Combined Peels, TOSKANI Adjuvants, TOSKANI Peel Boosters.

De Toskani Peelings zijn uitsluitend voor professioneel gebruik.

TOSKANI Mesotherapie

Toskani Cosmetics is een van de meest internationaal erkende mesotherapeutische en medisch cosmetische bedrijven. Wij bieden een breed assortiment aan mesotherapie producten om elke huidaandoening op een veilige en efficiënte manier te behandelen. Toskani Cosmetics heeft drie zeer effectieve lijnen voor mesotherapie: TOSKANI Advanced, TOSKANI-cocktails en TOSKANI-monodosis.

De Toskani Mesotherapie producten zijn uitsluitend voor professioneel gebruik.

(re) EVOLUTION

De huidverzorgingsproducten van Toskani Cosmetics bevatten dezelfde actieve ingrediënten als in de professionele producten. De producten richten zich op het behandelen van specifieke huidproblemen op een rigoureuze en wetenschappelijke manier. Het zijn ideale producten om de thuis de professionele behandeling te ondersteunen en/of voort te zetten. De producten bestaan uit: hygiëne en zuiveren, gezichtsverzorging, body care en peel off maskers.

De producten zijn ontworpen om alle huidreacties zoals hypergevoeligheden, allergieën of algemene problemen met de huid te minimaliseren.

Aanvullende informatie over onze Toskani Cosmetics producten is te vinden op de website van: Toskani Nederland.

Meer informatie of een demo aanvragen

(*) = verplicht

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht of vraag

[recaptcha]