Blog 2 | Tatoeage verwijderen - Pico & Nano technologie

In de vorige blog vertelden we al dat tatoeages steeds populairder worden. Maar ook veel mensen hebben spijt van de tatoeages die zijn gezet in een vlaag van verliefdheid, rebelsheid of impulsiviteit. De oplossing is het verwijderen van de tatoeage door middel van laser technologie.

 

Volledig verwijderen van tatoeages

Niet alleen tatoeages kunnen volledig worden verwijderd met de PiQo4, ook permanente make-up (PMU) als bijvoorbeeld microblading eyebrows kunnen worden wegge laserd. Omdat de make-up oppervlakkiger is aangebracht en meestal uit één kleur bestaat is dit pigment relatief eenvoudig te verwijderen. Maar alle kleuren van de regenboog verdwijnen als sneeuw voor de zon met de PiQo4. Na één behandeling is er al zichtbaar resultaat en na een aantal behandeling is de gehele tatoeage verwijderd!

‘’'Een zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling''

De PiQo4 combineert Pico & Nano technologie

De PiQo4 combineert een Pico en Nano laser, hierdoor worden zowel de grote als kleine inkt partikels aangepakt.

  • De Nano pulsen zorgen voor het verkleinen van de grote inktpartikels
  • De Pico pulsen zorgen voor het verpulveren van de kleine partikels

Deze combinatie zorgt voor het beste resultaat in een zo min mogelijk aantal behandelingen.

PiQo-kleuren

Superieure lasertechnologie voor het volledig verwijderen van de tatoeage

Studies laten zien dat een combinatiebehandeling van de Pico én Nano pulse de optimale methode is voor het vergruizen van pigmentdeeltjes.

  1. Van stenen naar kiezelstenen - De Nanopulsen produceren korte energieflitsen die de grotere en dieper gelegen pigmentdeeltjes van de tatoeage verpulveren
  2. Van kiezelstenen naar zand - De Picopulsen verpulveren de kleinere en oppervlakkiger gelegen deeltjes

Deze hele kleine partikels worden opgenomen in de bloedbaan en uiteindelijk afgevoerd.

’s Werelds snelste & betaalbare oplossing voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages

De PiQo4 tatoeage laser maakt gebruik van de grootste spotsize op de markt (15mm), hierdoor kan je snel en effectief werken.  De grote spotsize zorgt ervoor dat je eenvoudig diep kan werken. Gecombineerd met de extreem hoge fluence die behaald kan worden, wordt elke vorm van pigment of inkt eenvoudig verwijderd.

De behandeling

Tijdens en direct na de behandeling kunnen jeuk en een zonnebrandachtig gevoel worden ervaren. Dit zakt snel af. Hoe lang een behandeling duurt is afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Wil jij weten hoe de behandeling precies in zijn werk gaat, neem dan contact met ons op!

Wil je alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen. Neem daarvoor contact met ons op.

Wil je meer lezen over de tatoeagelasers?Tatoeagelasers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *