tatoeage-verwijderen

Blog 3 | Tatoeage verwijderen? – De PiQo4 kan meer!

In het eerste blog schreven we over de toename in populariteit van tatoeages. Het tweede blog ging over de Pico & Nano technologie die gecombineerd wordt in de PiQo4 laser. Deze combinatie zorgt voor het beste resultaat in een zo min mogelijk aantal behandelingen. Naast het verwijderen van tatoeages, kan de PiQo4 meer! De PiQo4 is ook zeer geschikt voor het behandelen van skintoning en het verjongen van de huid.

 

De PiQo4 kan meer!

Met één enkel platform kun jij je praktijk uitbreiden! De PiQo4 is geschikt voor het verwijderen van alle soorten tatoeages, maar ook voor huidverjonging en pigmentatiebehandelingen.

De PiQo4 beschikt namelijk over een PicoFractional toepassing

Deze innovatieve behandeling maakt gebruikt van fotoakoestische technologie. Met de PiQo4 wordt huidverjonging bereikt en wordt de tint en textuur van de huid geëgaliseerd. Dit wordt bereikt door middel van versterkte neocollagenese.

Fotoakoestische technologie

De Lumenis PiQo4 fotoakoestische technologie maakt gebruik licht en geluid voor skintoning en algemene huidverjonging. De combinatie van akoestisch geluid en warmte resulteert in een diepe huidpenetratie van de laser, die vrijwel altijd pijnloos is.

Met de PiQo4 kun je de volgende indicaties behandelen:

  • Tatoeages van donkere en gekleurde inkt
  • Lentigines
  • Café-au-lait-vlekken
  • Vasculaire leasies
  • Gepigmenteerde leasies

 

Vier redenen waarom het investeren in de PiQo4 een goed idee is:

  1. PiQo4 is een van de meest geavanceerde en krachtige huidverzorgingstechnologieën op de markt. De PiQo4 is zeer veelzijdig en maakt een brede waaier van huidbehandelingen mogelijk, waaronder huidverjonging, pigmentatie en tatoeageverwijdering.
  2. Met vier belangrijke voordelen in één platform, kun je verschillende huidaandoeningen behandelen. Patiënten van elk geslacht, leeftijd* en huidtype kun jij helpen en het vertrouwen en de tevredenheid van de patiënt winnen.
  3. PiQo4 heeft 4 golflengten, zowel Nano als Pico-seconde impulsen, zeer hoge energie per puls en een grote spotgrootte voor een diep bereik.
  4. Met de PiQo4 verbetert je de praktijk, je stijgt boven andere beoefenaars uit en genereert een snellere ROI binnen een korte periode.

PiQo4 is de hoeksteen van uw praktijk,

en stelt u in staat een breed scala aan patiënten en aandoeningen te bereiken. De korte behandelingstijd maakt meer behandelingen per platform en per dag mogelijk, zodat jij een snellere ROI kunt bereiken.

Nieuwsgierig geworden naar dit veelzijdige platform?

Neem contact met ons op of vraag een demo aan! En wist jij dat wij ook de mogelijkheid bieden om de PiQo4 te leasen bij ons; vul de leasecalculator in!

PiQo4 - SPIJT TATTOO

*kinderen onder de 18 jaar kunnen niet behandeld worden met de PiQo4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *