Tanden witter maken

Effectieve behandeling voor witte tanden met een langdurig resultaat

  • Effectief en langdurig resultaat
  • Geen chemische stoffen
  • Bestrijden van hardnekkige verkleuringen

Iedereen weet dat een goede verzorging van het gebit belangrijk is om verkleuring van de tanden te voorkomen. Het grondig poetsen en reinigen van de tanden draagt uiteindelijk bij aan een goede mondhygiëne. Maar een goede mondverzorging alleen zal de verkleuring niet stoppen. Tanden kunnen ook geler of donkerder worden door het gebruik van bepaalde medicijnen of door aantasting van de zenuwen of wortelkanaalvullingen. Ook roken, alcohol, koffie en thee zullen uiteindelijk een aanslag op je tanden veroorzaken, waardoor ze geel worden.

En helaas is het ook gewoon zo dat tanden donkerder worden met de jaren. Dus naarmate men ouder wordt zal het gebit ook donkerder worden.  Daar is niets aan te doen…. Toch?

Een laser biedt dé oplossing

Er zijn veel verschillende middelen op de markt die de tanden witter maken. Van tandpasta’s en kitjes voor thuisgebruik tot het gebruik van bleekgel, al deze oplossingen zullen tijdelijk een verbetering laten zien. Echter zal dit geen langdurig resultaat geven. Een facing over de tanden kan een langduriger resultaat geven, maar ook hier zitten voor- en nadelen aan.

Een zeer effectieve, nieuwe behandeling voor het bleken van tanden is het gebruik van lasertechniek. Met het gebruik van een laser kunnen de meest hardnekkige verkleuringen of vlekken van de tanden verwijderd worden. Het zogenaamde laserbleken van de tanden werkt met een actieve gel die wordt geactiveerd door middel van geconcentreerd laser licht.

Kies voor de juiste laser

Groen licht! Het laserbleken van de tanden kan alleen maar op een veilige en effectieve manier gedaan worden met een laser die werkt met groen licht en dat is een KTP laser.

Een KTP laser werkt met een golflengte die de juiste reactie met de gel creëert, maar geen schade toebrengt aan de tanden. Andere lasers maken namelijk gebruik van warmte en wanneer de tanden teveel opgewarmd worden zal de kans op schade aanzienlijk zijn. Vooral de tandzenuwen kunnen aangetast worden.

Laserbleken met Laservision apparatuur

Ons assortiment biedt verschillende interessante producten die gebruikt kunnen worden bij het laserbleken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen bij uw keuze. Onze tandheelkundig specialist voor Nederland is Ellen Schepper. Met haar ruime ervaring in de tandheelkunde  bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau.