Softoptic Software

✔ Ondersteund 99,9% van alle  numerieke apparaten

✔ Optimale workflow

✔ 100% foutloos

✔ Efficiënt meetproces

✔ Virtuele IT infrastructuur

Met het gebruik van Softoptic bespaart u tijd en voorkomt u eventuele fouten in patiëntgegevens verwerking.
Alle (oogheelkundige) apparatuur kan worden gekoppeld met de software. Dit is merkonafhankelijk en zal grote efficiëntievoordelen opleveren.

De applicatie bestaat uit een aantal onderdelen:
● Applicatie met interface
● Daemon voor koppeling met apparatuur
● EDP import/export

Softoptic | Applicatie met interface.

Deze interface zal gebruikt worden in de vooronderzoek ruimte. Dit zal een lijst met patiënten zijn die zich hebben aangemeld bij de balie en waarbij het EPD een export heeft geplaatst met deze informatie. Zodra een patiënt in de kamer is, kan deze worden aangeklikt en krijgen we een importeer scherm te zien, waarbij de metingen verschijnen die gemeten worden met de verschillende voormeetapparaten. Deze interface zal communiceren met een daemon die gekoppeld is aan een apparaat, waarbij er constant zal worden
gecontroleerd of er gegevens binnenkomen. Zodra de metingen klaar zijn, kunnen deze worden teruggezonden naar Softoptic of naar het EPD (indien beschikbaar). Vervolgens zullen de gegevens geëxporteerd worden.

Daemon voor koppeling met de apparatuur

De koppeling met de apparatuur zal gebeuren met een daemon. Deze zal de gegevens real-time binnenhalen. Zodra deze binnen zijn, zullen deze gegevens door worden gecommuniceerd naar de applicatie die deze gegevens kan weergeven. De daemon zal werken met een configuratie die binnen de applicatie ingesteld kan worden. Afhankelijk van de configuratie, zal deze een van de reeds ontwikkelde koppelingen gebruiken.

Wilt u meer weten over onze Software? Vul dan onderstaand formulier in:

(*) = verplicht

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht of vraag

[recaptcha]