Snurken en apneu

No posts to show. Check posts query.

Nightlase, Snurken en Apneu verhelpen zonder operatie!

  • Verbetering van nachtrust zonder operatie!
  • Verhelp snurken en slaapapneu
  • Natuurlijke behandeling, zonder chemische middelen.

Wat de oorzaak van het snurken?

Iedereen weet wat snurken is, namelijk het produceren van geluiden tijdens het slapen. Dit wordt veroorzaakt door het verslappen van de spieren in en rondom de luchtweg, zoals de tong. Uiteindelijk kunnen externe factoren zoals roken, alcohol, hooikoorts en verkoudheid oorzaken zijn van het snurken. Dit heeft dan te maken met het opzetten van het slijmvlies, waardoor de luchtweg vernauwd.

Echter hebben de chronische snurkers over het algemeen meer problemen door een anatomische oorzaak. Een vergrote tongbasis en/of een grote huig zorgen voor een nauwe doorgang in de keel. Ook de concha (ook wel de neusschelpen genoemd) kunnen bijdragen aan het snurken.

En hoe zit dat met slaapapneu?

Slaapapneu is een aandoening die slechts een deel van de snurkende mensen heeft. De oorzaak is vrijwel hetzelfde, namelijk een vernauwde luchtweg. Bij apneu is dat echter zo erg, dat de luchtweg helemaal afgesloten is. Daardoor wordt een ademstilstand veroorzaakt. Uiteindelijk zorgt dat voor vervelende gevolgen zoals verminderde zuurstof en een onderbroken of minder diepe slaap. Het lichaam trekt bij de ademstop zelf de spieren strak om ademen mogelijk te maken, maar daardoor is de nachtrust slecht.

Dé oplossing voor slaapapneu en snurken?

Een goede nachtrust is gewoon heel erg belangrijk. Uiteindelijk zijn er (neus)beugels, operaties en andere methoden om van de klachten af te komen. Maar Laservision biedt een gepatenteerde, non-invasieve oplossing voor tandartsen, die hun patiënten willen helpen bij het terugkeren van de nachtrust.

De NightLase® snurk en apneu laserbehandeling is een non-invasieve en patiëntvriendelijke behandeling om de nachtrust te verbeteren. Het snurken en de effecten van slaapapneu kunnen worden verminderd door het gebruik van oppervlakkig en gematigd Er:YAG laserlicht. De behandeling is uitermate geschikt om uit te voeren in een tandartspraktijk.

Uw aanspreekpunt voor de Tandheelkundige vragen

Met de multifunctionele LightWalker laser kan de Nightlase behandeling worden uitgevoerd. Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen. Onze tandheelkundig specialist voor Nederland is Ellen Schipper. Met haar ruime ervaring in de tandheelkunde  bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau. In contact komen met haar?