PNL-handstukken nu op de markt

Het PNL handstuk is speciaal ontwikkelt voor de P120H Laser van MOSES, middels de pomp welke is ingebouwd in dit systeem, kan deze zo aangesloten worden op het disposable handstuk. Er hoeft geen extra apparaat aangeschaft te worden. De fiber kan door het handstuk heen worden gevoerd en middels de pomp op de P120 worden steenfragmentjes afgezogen.

Het "MOSES” effect is in de vorige eeuw beschreven als verschijnsel bij het gebruik van een holmiumlaser, water verdampt en implodeert waardoor een schokgolf ontstaat. Dit effect is nu geperfectioneerd voor OK tijdbesparend, veiliger en doeltreffender werken met minimale kans op complicaties. Van de uitvinders van de Holmiumlaser mag u de beste techniek verwachten.

Door het laserlicht wordt de bekende schokgolf en vacuümbel geproduceerd, en met de Moses technologie wordt in de vacuümbel een tweede schokgolf geproduceerd die alle energie in een extreem korte tijd richting weefsel stuurt. Hierdoor springt de steen niet weg en is het verpulverende effect dubbel zo groot. Het aanzuigende effect van de eerste imploderende bubbel zuigt de steen naar zich toe. Hierdoor zal minderenergie verloren gaan.

P120 Moses | All- in-one-plaform
De Pulse 120H heeft twee voetpedalen hierdoor kan de setting aan de ene kant van het scherm bijvoorbeeld op frafmenteren en kan op het andere scherm bijvoorbeeld stone dusting settingen. Dit is tijdbesparend, werkt plezieriger en houdt het werkveld schoon.

Nieuwsgierig naar de voordelen, lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *