Laservision Instruments B,V,

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen met lasertechnologie!

Pigmentvlekken heb ik je in alle soorten, maten en kleuren. Sommige heb je al je hele leven, zoals moedervlekken. Andere ontstaan later pas door invloeden van buitenaf, zoals lentigo’s op de handen door UV schade.

Verschillende lasers voor verschillende types pigment
Pigment afbreken zonder schade aan de huid
Snel en efficiënt werken

INDIBA ONA | hydro-facial

Verschillende behandelkoppen

Vrijwel pijnloze behandelingen

Geschikt voor elk huidtype

SNJ Finebeam Dual | Q-Switched & Lange Pulse Nd:YAG Laser

Hoog piekvermogen

Q-Switched & Long-Pulsed ND:YAG laser

Veelzijdige behandelingen

SNJ Finebeam Qplus | Q-Switched Nd:YAG Laser

Hoog piekvermogen

Hoge precisie

Variabele instellingen

GME FlexSys | Modulair laser platform

Behandeling op maat

Modulair op te bouwen

Rendement op investering

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

Behandeling op maat

Modulair op te bouwen

Rendement op investering

HEINE Mini 3000 | Dermatoscoop

Handige afmetingen

Exacte kleurweergave

Fade-Out-functie

HEINE DELTA 20T | Dermatoscoop

Compact formaat

Diagnostische precisie

Kristalhelder beeld

ELVii 532VP Diode Laser | Vaat- en Pigmentlaser

Licht en draagbaar

Betaalbaar

Krachtig en effectief

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment die een verkleuring geven die afwijkt van de ‘normale’ huid. Het valt dus op! En niet altijd in positieve zin.

Wat zijn pigmentvlekken

Het belangrijkste om te weten bij de behandeling van pigmentvlekken is; wat is dit eigenlijk? Dit is het aller belangrijkste wat je moet weten alvorens er iets mee kan gedaan worden. Niet elk pigment is goedaardig, denk hierbij aan melanomen. Het is dus belangrijk om een goede diagnose te stellen alvorens de behandeling begint.

Behandeling van pigmentvlekken met lasertechnologie

Als de behandeling groen licht heeft gekregen kan er gekeken worden naar wat voor pigment het is en in welke huidlaag het zich bevind. Elke laser heeft namelijk weer een aparte eigenschap waarmee bepaalde types pigment in diverse huidlagen kunnen worden behandeld. Je kan dus niet met 1 laser alle soorten pigment verwijderen. Zo gebruik je bijvoorbeeld een ELVii VP 532 VP 532 nm laser om oppervlakkig pigment te verwijderen en een Q-Switched zoals de Lumenis M22 Stellar om dieper pigment te behandelen.

IPL als alternatief

IPL bied hierin wel een mogelijkheid om met 1 techniek meerdere soorten pigment te behandelen, hiermee kan je namelijk sturen op welke diepte je wil behandelen. Een mooie uitkomst dus als er pigment op verschillende dieptes zit.

Het licht uit de apparatuur zal zich sterker binden aan het pigment in de huid dan aan andere onderdelen van de huid. Dit zorgt ervoor dat het pigment dusdanig beschadigt en de omliggende huid niet. Het pigment zal daarna worden afgebroken en worden afgevoerd. De laser verwijderd hier dus niet het pigment, dit doet de huid en het lichaam zelf.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.