Laservision Instruments B,V,

Ontdek onze Heine instrumenten

HEINE Quality vind je bij Laservision

Oprichter Helmut A. Heine, had een duidelijke visie toen hij in 1946 HEINE Optotechnik oprichtte: het maken van diagnostische instrumenten van de hoogste kwaliteit ter wereld. Hij was ervan overtuigd dat het gebruik van diagnostische instrumenten van de allerbeste kwaliteit de enige manier is om in een zo vroeg mogelijk stadium de meest betrouwbare diagnose te stellen. Tot op de dag van vandaag kunnen gebruikers van HEINE producten vertrouwen op de toewijding aan kwaliteit, de nauwkeurige diagnostische prestaties, unieke functionaliteit en duurzaamheid van hun HEINE instrumenten.

Laservision is geautoriseerd HEINE distributeur. Derhalve leveren wij diagnostische instrumenten van de allerbeste kwaliteit voor oogartsen en optometristen, kno-artsen en anesthesisten, tandartsen en kaakchirurgen, gynaecologen en urologen. Het HEINE productassortiment van Laservision omvat onder meer oogspiegels en retinoscopen voor oogheelkundig onderzoek, otoscopen voor kno-onderzoek, laryngoscopen, loepen en hoofdlampen.

Onze gespecialiseerde accountmanagers adviseren u graag en helpen u bij het kiezen van de HEINE instrumenten die het beste bij u passen.

Meer weten over onze Heine producten?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze Heine instrumenten voor de volgende disciplines:

Oogheelkunde

Tandheelkunde

Dermatologie

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button