HEINE Quality vind je bij Laservision

Oprichter Helmut A. Heine, had een duidelijke visie toen hij in 1946 HEINE Optotechnik oprichtte: het maken van diagnostische instrumenten van de hoogste kwaliteit ter wereld. Hij was ervan overtuigd dat het gebruik van diagnostische instrumenten van de allerbeste kwaliteit de enige manier is om in een zo vroeg mogelijk stadium de meest betrouwbare diagnose te stellen. Tot op de dag van vandaag kunnen gebruikers van HEINE producten vertrouwen op de toewijding aan kwaliteit, de nauwkeurige diagnostische prestaties, unieke functionaliteit en  duurzaamheid van hun HEINE instrumenten.

Laservision is geautoriseerd HEINE distributeur. Derhalve leveren wij diagnostische instrumenten van de allerbeste kwaliteit voor oogartsen en optometristen, kno-artsen en anesthesisten, tandartsen en kaakchirurgen, gynaecologen en urologen. Het HEINE productassortiment van Laservision omvat onder meer oogspiegels en retinoscopen voor oogheelkundig onderzoek, otoscopen voor kno-onderzoek, laryngoscopen, loepen en hoofdlampen.

Onze gespecialiseerde accountmanagers adviseren u graag en helpen u bij het kiezen van de HEINE instrumenten die het beste bij u passen.

Meer weten over onze Heine producten?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

Ontdek onze Heine instrumenten voor de volgende disciplines:

Bekijk hieronder de Heine catalogus..

Met HEINE instrumenten haalt u duurzame kwaliteit in huis!

  • Helder gezichtsveld en scherptediepte, zonder vervormingen
  • Hoogwaardige onderzoeksinstrumenten voor medische specialismen
  • Kwaliteit, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid

HEINE levert kwalitatief hoogwaardige verlichtings- en vergrotings-devices ten behoeve van het stellen van een juiste diagnose. HEINE staat voor Duitse degelijkheid, alle HEINE instrumenten - otoscopen, laryngoscopen, binoculaire loepen, lampen, oftalmoscopen, dermatoscopen en andere instrumenten - worden volledig in de eigen productielocaties in Duitsland vervaardigd, wat de productkwaliteit en klanttevredenheid ten goede komt.

Loepen en hoofdlampen voor een helder gezichtsveld en scherptediepte, zonder vervormingen

HEINE loepen en hoofdlampen bieden een zeer helder gezichtsveld en scherptediepte, zonder vervormingen. Het ergonomische ontwerp biedt tevens een comfortabele werkhouding, ook tijdens lange procedures.

De HEINE HR binoculaire loepen bieden hoge resolutie, scherp beeld en diverse vergrotingen. De HEINE ML4 LED hoofdlamp past op ieder hoofd en biedt perfect zicht. De MicroLight2 is ultralicht en universeel. Combineer een HEINE loep met een HEINE hoofdlamp voor maximale verlichting en prestatie! Beschikbare modellen zijn de heldere, compacte, functionele LoupeLight2 en de HEINE ML4 LED i.c.m. HR of HRP, speciaal ontworpen voor professionals in de gezondheidszorg die perfect zicht nodig hebben tijdens lange chirurgische ingrepen of behandelingen.

Hoogwaardige instrumenten voor KNO, dermatologisch, tand- en oogheelkundig onderzoek

Naast loepen en hoofdlampen geschikt voor verschillende medische disciplines, biedt HEINE een uitgebreid aanbod hoogwaardige primaire onderzoeksinstrumenten specifiek voor verschillende medische specialismen. Voor KNO-artsen bestaat het aanbod uit verschillende otoscopen, waaronder de kwalitatief hoogwaardige HEINE Beta LED otoscoop voor een duidelijk zicht op de gehoorgang. Voor oogartsen bestaat het aanbod uit diverse retinoscopen en oogspiegels, waaronder de draadloze HEINE OMEGA500 indirecte oftalmoscoop.

Met de HEINE mini 3000-serie biedt HEINE een betaalbare, compacte oplossing voor artsen in opleiding en het op eenvoudige wijze voldoen aan hygiëne maatregelen: ieder een eigen HEINE mini 3000 op zak ter voorkoming van verspreiding van ziektekiemen via de handen.

HEINE instrumenten: Kwaliteit, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid!

Absolute precisie is de basisvereiste om een kwalitatief hoogstaand product te creëren. Alle HEINE instrumenten worden vervaardigd met uiterst nauwkeurige state-of-the-art machines, zijn onderhoudsvrij, beschikken over een goede prijs/kwaliteit verhouding en hebben uitstekende service- en garantievoorwaarden.

HEINE geeft veel om de menselijke gezondheid en is ervan overtuigd dat alleen een diagnostisch instrument van de beste kwaliteit de meest nauwkeurige en vroege diagnose mogelijk maakt. Zo kunnen ziekten tijdig worden behandeld en hebben patiënten de meeste kans op positieve resultaten.

Laservision biedt een ruim aanbod aan diagnostische HEINE instrumenten. Wilt u meer weten over Laservision, over ons aanbod HEINE producten of hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordigers kunnen u helpen!