Laservision Instruments B,V,

Ruim aanbod aan diagnostische HEINE instrumenten

Dental devices van HEINE vindt u bij Laservision

Om fijne details nauwkeurig te kunnen analyseren en accurate resultaten te bereiken, heeft u als tandarts, paradontoloog of endodontoloog een helder beeld nodig dat vrij is van vervormingen. HEINE verlichtings- en vergrotings-divices ondersteunen mondzorg specialisten bij het stellen van een juiste diagnose en het nauwkeurig uitvoeren van behandelingen.

Kwalitatief hoogwaardige HEINE loepen en (hoofd)lampen bieden een zeer helder gezichtsveld en scherptediepte, zonder vervormingen.

Het ergonomische ontwerp biedt tevens een comfortabele werkhouding, ook tijdens lange tandheelkundige procedures.

Wilt u meer weten?

Laservision biedt een ruim aanbod aan diagnostische HEINE instrumenten voor tandheelkundig onderzoek. Wilt u meer weten over Laservision, over ons aanbod HEINE producten of hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen! Ellen Schipper is uw gesprekspartner voor al uw vragen aangaande onze Dental apparatuur en instrumentarium. Om met haar in contact te komen kunt u het contactformulier hiernaast invullen.

Meer weten over onze HEINE Dental devices?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HEINE Dental instrumentarium

HEINE HR | Binocular Loupes

HEINE HRP | Binocular Loupes

HEINE HR | Binocular Loupes

HEINE ML4 LED | Hoofdlamp

Ook tandartsen en mondhygiënisten kiezen voor HEINE

Perfecte vergroting en heldere verlichting van werkveld

Optimaal aansluitend bij pupil- en werkafstand

Eenvoudig af te wisselen door flip-up functie

Als tandarts, mondhygiënist of andere mondzorg specialist heeft u een fysiek zwaar vak. Een ergonomisch verantwoorde houding en goed zicht op uw werkveld is daarom zeer belangrijk. Een loepbril desgewenst in combinatie met een lamp biedt de oplossing.

Perfecte vergroting en heldere verlichting van uw werkveld

Met een loepbril maakt u het voor u zelf mogelijk om de mond van uw patiënt beter en scherper in beeld te krijgen, zonder dichter op uw patiënt te zitten. Zo kunt u tijdens uw werk een meer ontspannen houding aannemen, wat uw uithoudingsvermogen en de kwaliteit van uw werk ten goede zal komen.

Combineer uw loepbril met een lamp en u bent voorzien van perfecte vergroting èn heldere verlichting van uw werkveld. Met een loepbril en hoofdlamp ervaart u het verschil van minder moe worden, zelfs tijdens lange procedures.

Uw optimale loep is net zo individueel als uw werk

Ieder mens is verschillend, ook ieders ogen en lengte verschillen. Pupilafstand en werkafstand zijn bepalend voor de juiste keuze en instelling van ieders perfect passende loepbril. Uw werkafstand, welke samenhangt met uw lengte, bepaalt welke optiek voor u zorgt voor de scherpste focus biedt. Correcte afstelling van uw loep op basis van uw pupilafstand zorgen ervoor dat beide loepen één beeld vormen.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en het op maat instellen van uw loep op basis van uw pupilafstand.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.