Oogheelkundige HEINE instrumenten bij Laservision

Om fijne details nauwkeurig te kunnen analyseren en accurate resultaten te bereiken, heeft u als oogarts, optometrist of opticien een helder beeld nodig dat vrij is van vervormingen. HEINE verlichtings- en vergrotingsdevices ondersteunen oogheelkundig specialisten bij het stellen van een juiste diagnose.

Voor oogspecialisten bestaat ons HEINE aanbod uit diverse retinoscopen en oogspiegels, waaronder de draadloze Heine OMEGA500 indirecte oftalmoscoop. Kwalitatief hoogwaardige HEINE loupes en (hoofd)lampen bieden een zeer helder gezichtsveld en scherptediepte, zonder vervormingen. Het ergonomische ontwerp biedt tevens een comfortabele werkhouding, ook tijdens langdurige oogheelkundige procedures.

 

Wilt u meer weten?

Laservision biedt een ruim aanbod aan diagnostische HEINE instrumenten voor oogheelkundig onderzoek. Wilt u meer weten over Laservision, over ons aanbod HEINE producten of hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen! Vul het contactformulier hiernaast in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Meer weten over onze HEINE oogheelkundige instrumenten?

Vul het formulier in voor de actuele prijzen.

Bekijk het volledige HEINE instrumentarium voor oogspecialisten...

HEINE oogheelkundige instrumenten: een lust voor het oog!

  • Kwalitatief hoogwaardig diagnostisch oogonderzoek
  • Helder en scherp gezichtsveld
  • Duurzame en energiezuinige LED kwaliteit

Tijd is kostbaar. Uw spreekuur is kort, dus u wilt snel en doeltreffend kwalitatief goed oogonderzoek kunnen doen. Een handzaam diagnostisch instrument maakt het mogelijk om eenvoudig en snel een manuele, objectieve meting te doen. HEINE instrumenten voor oogartsen en optometristen bieden uitkomst. HEINE instrumenten staan voor de hoogste kwaliteit om de vroegste en meest nauwkeurige diagnose te stellen.

Diagnostisch onderzoek in een oogwenk

Voor oogartsen en optometristen bestaat ons HEINE aanbod uit diverse retinoscopen en oogspiegels, waaronder de draadloze HEINE OMEGA500 indirecte oftalmoscoop met hoofdband, de SIGMA250 indirecte oftalmoscoop op een S-frame brilmontuur of de HEINE BETA 200 LED retinoscoop voor eenvoudige en snelle observatie van de fundusreflex.

Met de HEINE mini 3000 Cliplight biedt HEINE een betaalbare, compacte oplossing voor bijvoorbeeld oogartsen in opleiding. Tevens vereenvoudigt de mini 3000 het voldoen aan hygiëne maatregelen: wanneer iedereen zijn eigen HEINE mini 3000 op zak heeft, voorkomt dit verspreiding van ziektekiemen via de handen. De compacte zakformaat oftalmoscoop biedt de beste kleurweergave bij minimale afmetingen en beschikt over een bevestigingsclip en schakelt automatisch uit zodra hij weer in de (broek)zak zit.

HEINE instrumenten voor oogartsen en optometristen zijn ook voor onderzoek bij bedlegerige of lichamelijk beperkte mensen en bij kleine kinderen en baby’s te gebruiken.

HEINE oogheelkundige instrumenten laten het licht schijnen

Naast goed zicht wilt u ook helder licht om uw onderzoek naar oogziekten en functionele stoornissen nauwkeurig en correct uit te kunnen voeren t.b.v. adequate diagnostiek en behandeling. HEINE biedt loepen en hoofdlampen, welke gecombineerd kunnen worden met een hoofdband of S-Frame brilmontuur, voor een ergonomische verantwoorde werkhouding. De verlichting en vergroting zijn uiterst helder en scherp, zonder vervormingen.

LEDHQ, dat is LED van HEINE kwaliteit

HEINE instrumenten worden vervaardigd met uiterst nauwkeurige state-of-the-art machines en zijn onderhoudsvrij. LED van HEINE kwaliteit, ofwel LEDHQ, garandeert consistent uitstekende prestaties en een onbeperkte levensduur, de lichtbron hoeft niet meer te worden vervangen. Het hoge rendement van de LEDHQ en het lage energieverbruik verlengen ook de bedrijfstijd en de levensduur van de batterij.

Oudere HEINE Halogeen/HXL modellen kunnen worden omgezet naar LED. Vraag naar ons aantrekkelijke upgrade aanbod.