De eerste Wide Field Swept Source OCT van CANON: de OCT-S1

Canon Medical heeft de Canon S1 Swept Source OCT geïntroduceerd.  De OCT-S1 is Canons eerste Wide Field Swept Source OCT. Deze OCT kan in één scan hoge resolutiebeelden tot 23 mm vastleggen.

Nauwkeurigheid en snelheid zijn van belang bij het doen van OCT-onderzoek. U wilt natuurlijk de beste hoge-resolutie opname van het netvlies maken. Daarnaast wilt u alle structuren van het oog van uw patiënt in beeld brengen. Zo kunt u snel de juiste diagnose stellen, inzicht krijgen in de voortgang van een behandeling of eventuele afwijkingen in beeld brengen.

Canon Medical biedt verschillende OCT-modellen waarmee u in twee seconden een kwalitatief hoge scan kunt maken om snel de juiste diagnose te kunnen stellen.

De OCT-S1 maakt onder andere bredere, diepere en hogere resolutie scans van het oog. Canons Swept Source technologie zorgt voor een betere penetratie van de retinale lagen en maakt het eveneens mogelijk om choroïdale bloedvaten en meer van de sclera goed in beeld te brengen. De OCT-S1 heeft een Denoise-module en Artificial Inteligence (AI) waardoor ruis verminderd kan worden en u de juiste diagnose nog sneller kunt stellen.

Canon_Xephilio_OCT-S1_EH326_slant_left_RZ2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *