Volg ons

Live behandeling met het Cryolipolyse apparaat

Bezoek de stand van Laservision

 

Live behandeling met het beste Cryolipolyse apparaat van dit moment

 

Aankomend weekend is Laservision aanwezig bij de Vakbeurs Uiterlijke verzorging in Hardenberg van 6 tot en met 8 mei 2017.

Wij willen u graag kennis laten maken met de nieuwste aanwinst in ons pakket, ons 360° 3D Cryolipolyse toestel met dubbele koppen en 360° rondom afkoeling tot -9 C voor maximaal resultaat.

Clatuu, freezing fat away

De Clatuu is het meest geavanceerde apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Het doel van de behandeling met de Clatuu is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie.

De Clatuu is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals hun love handles, onderbuik, dijen, BH uitstulpingen, rug en bovenarmen. Daar waar vet hardnekkig blijft zitten kunt u het nu veilig en doeltreffend oplossen.

Uiteraard de hoogste kwaliteit, hoe anders

Door de grote vraag naar deze apparatuur vanuit de markt waarin Laservision zich bevindt zijn wij op zoek gegaan naar een toestel met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Er is veel vraag naar hoogwaardige apparatuur voor deze behandelingen.

Er is veel in omloop in deze markt waarmee niet altijd goede resultaten worden behaald, er zijn nogal wat slechte kopieën te verkrijgen waarmee u uw klanten niet die kwaliteit kunt leveren waarvoor zij betalen.

Laservision levert u de kwaliteit die u gewend bent van ons zodat u uw klanten naar tevredenheid kunt behandelen.

Wilt u alvast meer informatie? Neem contact met ons op en vraag naar Jesse van Eelen, Body Shaping Adviseur.
Of stuur een mail naar: jesse@laservision.nl.

Gratis toegangskaart?

Gebruik deze code op de website: 6170002230

 www.evenementenhal.nl/uv-hb


mei 4th, 2017

Posted In: Geen categorie