Laservision Instruments B,V,

Pachymeters

Accurate corneale pachymetrie met de pachymeters van Laservision

Een handpachymeter is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om de dikte van het hoornvlies van het oog te meten.

Accurate corneale pachymetrie
Nauwkeuriger en betrouwbaardere metingen met Corneal Waveform
Alle types pachymeters bij één leverancier

Rodenstock Phoromat 2000 | Phoropter

Vereenvoudigde meting

Nauwkeurige resultaten

Tegenlicht voor cataract detectie

Rodenstock Alino | Multifunctioneel analyse systeem

Vereenvoudigde meting

Nauwkeurige resultaten

Tegenlicht voor cataract detectie

CANON TX-20P | Tonometer

Volautomatisch

Gebruikersgemak

Geïntegreerde pachymeter

Oogheelkunde

Laatste nieuws

Bekijk hier de laatste nieuws artikels bij Laservision en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van oogheelkunde.

Het wordt gebruikt om corneale pachymetrie uit te voeren voorafgaand aan refractieve chirurgie of Keratoconus-screening . Ook wordt het gebruikt bij de screening voor patiënten die vermoedelijk glaucoom hebben.

Een handpachymeter of een conventionele pachymeter?

Conventionele pachymeters zijn apparaten die de dikte van het hoornvlies weergeven, meestal in micrometers, wanneer de ultrasone transducer het hoornvlies aanraakt. Een handpachymeter is er voor gemaakt om een snelle tussentijdse meting te doen. Nieuwere generaties van ultrasone pachymeters werken via Corneal Waveform. Met behulp van deze technologie kan de gebruiker een echogram met ultrahoge definitie van het hoornvlies vastleggen, enigszins als een A-scan van het hoornvlies.

Nauwkeuriger en betrouwbaardere metingen met Corneal Waveform

Pachymetrie met behulp van het corneale golfvormproces stelt de gebruiker in staat de hoornvliesdikte nauwkeuriger te meten, de betrouwbaarheid van de verkregen metingen te verifiëren, corneale golfvormen over elkaar te leggen om veranderingen in het hoornvlies van een patiënt in de loop van de tijd te volgen, en structuren binnen het hoornvlies zoals microbellen te meten. Pachymeters (modules) zijn onmisbaar in de diagnostiek wereld en wordt over het algemeen ook al toegepast in een OCT & Corneatopograaf.

Wat voor type pachymeters zijn er in de markt te verkrijgen?

Naast de Hand-pachymeter en de vaste stand-allone pachymeters zijn er nog meer types verkrijgbaar. Allen zijn door Laservision te leveren. Zo is er een apparaat leverbaar die een tonometer en pachymetrie één apparaat combineert. Daarnaast zijn er ook andere diagnostische apparaten die een pachymetrie geïntegreerd hebben in het apparaat zoals een OCT of corneatopograaf. Ook dergelijke oplossingen zijn leverbaar bij Laservision.

Waarom pachymeters via Laservision instruments:

Wij als leverancier hebben allerlei verschillende pachymeters in ons pakket en dragen bij om u het juiste advies te geven.

Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordigers kunnen u helpen. Wij hebben verschillende productspecialisten die u kunnen helpen met de keuze voor uw apparatuur. Met onze ruime ervaring in het vak bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.