Laservision Instruments B,V,

Canaloplastie

Een geavanceerde canaloplastiek ABiC behandeling van openkamerglaucoom door natuurlijke drukverlaging.

Glaucoom is een aandoening van de oogzenuw door een verhoogde intra-oculaire oogdruk. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een verminderde bloedvoorziening van het oog.

Non-traumatische doorgang van het Kanaal van Schlemm
Innovatieve en verfijnde methode
Geïntegreerde geleider voor gebruiksgemak

iTrack Nova Eye | Canaloplastiek Microkatheter

Minimaal invasief

Uiterst precies

Zeer effectief

Oogheelkunde

Laatste nieuws

Bekijk hier de laatste nieuws artikels bij Laservision en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van oogheelkunde.

Brillen, lenzen, lensimplantaten, loepen. Om als oogarts, optometrist of TOA te weten welke brillenglazen of lenzen iemand nodig heeft, voert u refractie-onderzoek uit. Laservision biedt u een uitgebreid assortiment voor het beging van een goede oogmeting.

Refractie-onderzoek met een automatische refracto-keratometer

Tijdens dit onderzoek wordt er gemeten wat daadwerkelijk iemand ziet. Hier zijn veel verschillende methodes voor. Door gebruik te maken van een automatische refracto-keratometer wordt objectief de refractieafwijking en de bolling (kerato-waardes) van het oog bepaald. Een refractieafwijking bestaat uit een sferische en torische afwijking. Een torische afwijking wordt ook wel een cilinder afwijking genoemd. De objectieve refractiewaarden worden hierna meestal nog subjectief gecontroleerd.

De kerato-waardes zijn belangrijk voor lenzendragers. Aan de hand van deze waardes, kan een contactlensspecialist bepalen welke lens het meest geschikt is om te dragen. Lenzen zijn namelijk te verkrijgen in verschillende diameters en krommingen. Al met al is een automatisch refracto-keratometer het begin van een goede oogmeting.

Statisch versie of een handheld refracto-keratometer? Laservision heeft ze!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten automatische refracto-keratometers op de markt. Dit kan een vast model of een hand-held model zijn. Laservision heeft meerdere exclusieve distributeur schappen van merken die automatische refracto-keratometers produceren.

Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordigers kunnen u helpen. Wij hebben verschillende productspecialisten die u kunnen helpen met de keuze voor uw apparatuur. Met hun ruime ervaring in het vak bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.