Laservision Instruments B,V,

Vivace – De Perfecte Zomerse Behandeling

6 juli 2021 | Algemeen, Huidtherapie

VIVACE – RF & Microneedling

De Vivace is een veelzijdig apparaat dat gebruik maakt van microneedling in combinatie met fractionele radiofrequentie. De combinatie van microneedling en radiofrequentie zorgt voor resultaatgerichte en effectieve behandelingen van diverse huidproblemen. Veelvoorkomende huidproblemen kunnen eenvoudig en effectief behandeld worden met de Vivace. 

Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt ervoor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd. Doordat de RF een niet-ioniserend elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

Vivace

Doordat er met de Vivace vrijwel geen huidschade wordt aangericht, kan de behandeling uitstekend gecombineerd worden met andere behandeltechnieken en is deze zeer geschikt voor in de zomer!

Lees meer over de Vivace

Blijf op de hoogte

Gerelateerde artikels

Topsport fysiotherapie

Topsport fysiotherapie

In de bruisende wereld van topsport fysiotherapie is voortdurende innovatie essentieel om de sporters te begeleiden...

Lees meer
Call Now Button