Laservision Instruments B,V,

Klanttevredenheid van meer dan 80%

Laat je klanten stralen!

Laten we eerlijk zijn! We willen er op elke leeftijd op ons best uitzien. Niet te vol en te strakgetrokken, gewoon natuurlijk. We willen gracieus, mooi en elegant ouder worden. Dat is voor jouw klanten niet anders.

Het is onvermijdelijk dat er fijne lijntjes en rimpels ontstaan, maar nu is er een eenvoudige, minimaal invasieve behandeling die deze zorgen wegneemt en je klanten diezelfde avond uit eten laat gaan.

Behandelplannen op maat

Korte downtime

De Vivace is een nieuwe behandelbenadering die microneedling en radiofrequente energie combineert. Deze minimaal invasieve behandeling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en blijkt effectief te zijn bij het verminderen van rimpels in het gezicht, fijne lijntjes en het strakker maken van het gezicht en de hals.

Ja, ik wil weten..

Hoe ik microneedling in mijn salon kan inzetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk wat je kunt bereiken…
met de Vivace!

De Vivace: FAQ

Een van de grote voordelen van de Vivace ten opzichte van traditionele microneedling is een snellere herstelperiode. Na de procedure kunnen patiënten lichte roodheid of zwelling in het te behandelen gebied ervaren. Dit zal echter snel vervagen en zou minder belangrijk moeten zijn in vergelijking met traditionele microneedling.

WAT MAAKT VIVACE MICRONEEDLING ANDERS?

De Vivace combineert RF-energie met microneedling om patiënten de voordelen van zowel technieken als technologieën te bieden. Deze combinatie stimuleert de collageengroei over meerdere huidlagen. Dit maakt de Vivace effectiever dan traditionele microneedling.

De Vivace biedt een nauwkeurigere, sterielere en fijnere precisie dan huidrollers of micronaaldpennen.

WAAROM VOEGT VIVACE RF-ENERGIE TOE AAN DE MICRONEEDLING-PROCEDURE?

We kiezen ervoor om RF-energie in onze behandeling op te nemen om superieure resultaten te bieden. RF-energie helpt de huid strakker te maken, de groei van collageen te stimuleren en fijne lijntjes te elimineren. Met andere woorden, het is een aanvulling op microneedling door dezelfde resultaten op verschillende manieren te bereiken. Door beide technieken samen te gebruiken, krijgen patiënten superieure resultaten

HOE LANG BLIJVEN MIJN VIVACE RESULTATEN BEHOUDEN?
De meeste patiënten zien langetermijnresultaten na hun laatste behandeling. Patiënten die jaarlijkse follow-up- en onderhoudsbehandelingen plannen, kunnen hun resultaten voor onbepaalde tijd zien.
WAT MOETEN PATIËNTEN NA DE BEHANDELING VERMIJDEN?
Patiënten moeten zware inspanning gedurende twee dagen na de Vivace vermijden. Ze moeten ook make-upproducten en direct zonlicht gedurende maximaal drie dagen vermijden. Bovendien mogen patiënten gedurende ten minste een week na de behandeling geen exfoliërende producten gebruiken.
DOET DE BEHANDELING PIJN?

De meeste patiënten zouden tijdens of na hun procedure geen pijn moeten ervaren. Licht ongemak kan optreden tijdens de behandeling of binnen de eerste paar dagen na de behandeling.

De meeste patiënten zouden tijdens of na hun procedure geen pijn moeten ervaren. Licht ongemak kan optreden tijdens de behandeling of binnen de eerste paar dagen na de behandeling.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.