Laservision Instruments B,V,

Stress-urine-incontinentie

Een laserbehandeling kan de oplossing zijn bij urineverlies door stress-urine-incontinentie!

De meest voorkomende vorm van incontinente is stressincontinentie. Recente schattingen geven aan dat 5% van de vrouwen boven de 40 er last van hebben.

Snel en pijnloos van de klachten af
Minimaal invasief gebruik van een laser
Op een natuurlijke wijze herstel

Limmer UNILAS Touch | CO₂-laser

Eén systeem voor veel toepassingen

Hoge precisie

Nauwkeurig, krachtig en multidisciplinair

inspanningsincontinentie(SUI) is een vorm van urine incontinentie die wordt veroorzaakt door het verlies van ondersteuning in de schacht van de urethra. Dit kan ontstaan door een beschadiging van de ondersteuningsstructuren in het bekkengebied na de bevalling. Kenmerkend is het verlies van kleine hoeveelheden urine tijdens lichamelijke activiteiten die de bestaande druk in de buik verhogen, zoals hoesten, niezen en tillen. Bovendien kunnen frequente en fysiek veeleisende oefeningen of activiteiten ook leiden tot de ontwikkeling van sportincontinentie. Al met al erg vervelend.

Stress urine incontinentie behandelen met een laser

Vaak wordt bij deze klachten doorverwezen naar een fysiotherapeut die, met oefeningen, de bekkenbodemspier zal trainen. Bij een deel van de patiënten zal dit de oplossing zijn. Ook zijn er operatief een aantal ingrepen die kunnen worden gedaan om de spieren onder de blaas strakker te maken. Echter zal niet iedereen staan te springen om een operatie te ondergaan. Er is een makkelijkere oplossing. Het gebruik van een laser voor de behandeling kan namelijk de aanmaak van het lichaamseigen collageen worden hersteld en zullen fibroblasten elkaar verstevigen. En dat alles door gebruik van laserenergie aan de binnenkant van de vagina.

Na één behandeling al vooruitgang

De Juliet Laserbehandeling zorgt voor het herstel van de stofwisseling in het bindweefsel en een verbetering van de conditie van het slijmvlies. Dit leidt tot een vermindering van de symptomen, die onmiddellijk na de eerste behandeling al kunnen worden waargenomen. Het binnenste slijmvlies wordt weer elastisch en vochtig. Jeuk, irritatie en pijn gedurende geslachtsgemeenschap verdwijnen en de symptomen van lichte urine incontinentie worden aanzienlijk gereduceerd vanwege het stimulerende effect van de laser op het slijmvlies.

Uw aanspreekpunt voor gynaecologie/urologie vragen

Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen. Onze gynaecologie specialist voor Nederland is Gerrit de Koning. Met zijn ruime ervaring bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.

Call Now Button