Laservision Instruments B,V,

De oplossing voor koppelingen op oogheelkundig gebied

Softoptic Software
Veel oogheelkundige apparaten kunnen aan Softoptic gekoppeld worden. Nieuw uitgebrachte en voor ons nog niet bekende apparatuur kan vaak door onze programmeurs worden toegevoegd aan de database. Onze software is merk-onafhankelijk ingericht, dit betekent dat apparatuur van diverse fabrikanten met behulp van Softoptic samen kan werken. Het Softoptic pakket bestaat uit een hardware Softoptic box en de door ons ontwikkelde Softoptic Software.
Softoptic Software

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De werkwijze van Softoptic Software

Metingen worden uitgevoerd op bijvoorbeeld een AR. De AR kan deze waardes in vrijwel alle gevallen exporteren. Als de waardes binnenkomen op de Softoptic box dan gaat deze de waardes vertalen naar bruikbare data. Er wordt dan een zogenaamd XML-file gegenereerd. Deze XML-file kan ingelezen worden door het EPD-pakket van het ziekenhuis. De waardes komen nu in het dossier van de patiënt te staan.

Softoptic kan patiëntgegevens vanuit het EPD-pakket terugzenden naar een phoropter. Dit is echter afhankelijk van het EPD van het ziekenhuis, want niet alle pakketten ondersteunen deze optie. Wanneer de Softoptic box automatisch de gegevens vanuit het EPD-pakket naar een phoropter kan sturen en de gebruiker dit niet meer handmatig hoeft te regelen, levert dit een aanzienlijke tijdwinst op. Dit maakt Softoptic Software een efficiënte en tijdbesparende oplossing. Doordat er geen patiëntgegevens meer handmatig worden overgenomen, is de kans op menselijke fouten verdwenen. Dit versterkt niet alleen de betrouwbaarheid van de gegevens, maar garandeert ook dat de nauwkeurigheid en consistentie van de metingen onaangetast blijven. Bovendien draagt dit bij aan verhoogde patiëntveiligheid!

De belangrijkste voordelen van Softoptic Software

Gegarandeerd een optimale workflow

Efficiënte en tijdbesparende oplossing

Geschikt voor de meeste bestaande oogheelkundige apparaten

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.