Laservision Instruments B,V,

Ontharing

Definitieve laserontharing voor alle huidtypes

Laserontharing is momenteel een populaire en trendy methode om ongewenste haargroei aan te pakken.

Pijnloos en langdurig resultaat
Ontharen van alle huidtypes (I-IV)
Gladde huid en meer zelfvertrouwen

LUMENIS LightSheer Desire | Laserontharing

Verschillende behandelkoppen

Vrijwel pijnloze behandelingen

Geschikt voor elk huidtype

LUMENIS LightSheer Duet | Laserontharing

Twee handstukken

Hoge snelheid

Vrijwel pijnloze behandelingen

LUMENIS LightSheer Desire Quattro | Laserontharing

Verschillende behandelkoppen

Vrijwel pijnloze behandelingen

Geschikt voor elk huidtype

LUMENIS Splendor X | Ontharingslaser

Alle huidtypen ontharen

Unieke vierkante spot

Geïntegreerde rookafzuiging en koeling

In vergelijking met traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen en ontharingscrèmes, biedt laserontharing een eenvoudigere, effectievere en langdurige oplossing. Deze traditionele methodes zijn vaak tijdelijk en kunnen gepaard gaan met ongemak en pijn. Ondanks de ongemakken blijven mensen ze massaal gebruiken, omdat ongewenste haargroei negatieve effecten kan hebben op het zelfvertrouwen en zelfbeeld van mensen.

Bij Laservision

Bij Laservision maken we gebruik van geavanceerde laserbehandelingen en IPL (Intense Pulsed Light) behandelingen om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. Onze methoden zijn ontworpen om definitieve ontharing te bereiken en tegelijkertijd de kans op ingegroeide haren te verminderen. Met bewezen resultaten en geavanceerde technologieën zoals de LightSheer, wordt laserontharing beschouwd als de snelste en meest effectieve vorm van permanente ontharing op de markt.

Bewezen resultaten met LightSheer Laserontharing

De LightSheer onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en wordt beschouwd als de snelste in zijn soort. Tal van klinische studies hebben aangetoond dat de gebruikte golflengtes bij 90% van alle huidtypes (I-VI) het meest effectief zijn. Tijdens de behandeling wordt een korte laserpuls via het handstuk op de te behandelen zone gericht. Deze puls wordt door het lichaamseigen melanine opgenomen tot in de kern van het haarzakje, waardoor het haarzakje opwarmt en vernietigd wordt. Door de capaciteit van het lasertoestel om meerdere haarwortels tegelijk aan te pakken, kunnen zelfs grote lichaamszones snel en effectief behandeld worden. Aangezien haar groei cyclisch is en een laserbehandeling alleen effectief is tijdens de anagene fase, kan elke behandeling gemiddeld 20% tot 30% van de haarfollikels vernietigen. Meestal zijn 4 tot 6 lasersessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat de LightSheer bijzonder maakt, zijn twee unieke kenmerken. Ten eerste is er de Devacuum-technologie, die zorgt voor een betere energieabsorptie. Ten tweede heeft de LightSheer een gekoelde tip (5°C) om de opperhuid te beschermen tegen beschadiging door de hoge energie en om de pijnervaring te verminderen. Deze eigenschappen maken de LightSheer de ideale investering voor effectieve, veilige en snelle laserontharing.

Effectief, veilig en snel

De laserapparaten van Laservision bieden een oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve behandeling tegen ongewenste haargroei. Ze bieden bescherming tegen zonlicht en zijn geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypen. Onze producten zorgen voor gladde benen, oksels en bikinilijn met minimale inspanning.

Onze technologie richt zich specifiek op de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt verminderd. Met slechts een paar flitsen is het mogelijk om de haartjes effectief te behandelen, waardoor minder behandelingen nodig zijn in vergelijking met traditionele methoden. Dit maakt laserontharing niet alleen kosteneffectief, maar ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid of die last hebben van irritatie door scheermesjes of epilators.

Kortom, Laservision biedt geavanceerde en effectieve oplossingen voor permanente ontharing, waardoor klanten kunnen genieten van een gladde en zijdezachte huid zonder de nadelen van traditionele ontharingsmethoden. Investeer in uw zelfvertrouwen en comfort met onze bewezen laserontharingsbehandelingen.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.