Laservision

(92)

5 sterren

Ontdek wat je voor jouw klanten kunt betekenen…

met de LightSheer!

Meer dan...

0

...tevreden klanten in Nederland

De LightSheer is al decennia lang dé gouden standaard in laserontharing.

Vraag de whitepaper met clinical cases aan en krijg inzicht in de vele mogelijkheden van de LightSheer. Bekijk de voor en na foto’s van onder meer oksels, bikinilijnen, ruggen en ongewenste gezichtsbeharing en verwonder je over de geweldige resultaten welke je met de LightSheer kunt bereiken!

In het Clinical Casebook zie je niet alleen een grote verzameling van voor en na afbeeldingen, maar ook de bijbehorende instellingen, zoals gerenommeerde laserartsen deze hebben toegepast!

Ja, ik ontvang graag..

... het gratis Clinical Casebook van de LightSheer, met een overzicht van resultaten en bijbehorende instellingen.

Demo aanvraag product

Een paar voorbeelden van de resultaten

Ontdek nog veel meer verbluffende resultaten in het Clinical Casebook!

Ervaringen met het werken met de LightSheer...

Veelgestelde vragen...

Nee. Ontharen met de LightSheer is pijnloos. Jouw klant ervaart enkel het gevoel van een speldenprikje of het tegen de huid schieten van een elastiekje.

Ja. Met alle drie de LightSheers kun je op veilige wijze alle huidtypes behandelen, dus ook de donkere en de gebruinde huid.

Wij trainen jou uitgebreid bij de aanschaf van een apparaat. Zo leer je alles over de werking ervan en hoe je er op een veilige wijze mee om dient te gaan. Ook bieden we jou toegang tot ons portaal waarop je uiteenlopende documentatie en videomateriaal aangaande onze producten kunt raadplegen.

Nee. Dat hoeft niet. De LightSheer Quatro heeft standaard drie handstukken. Bij de LightSheer Desire heb je de keuze uit het aanschaffen van één tot drie handstukken.

Nee. Wanneer je (nog) niet klaar bent voor een investering, maar je al wel wilt ervaren hoe het is om te behandelen met de LightSheer Desire, dan biedt huren een oplossing.

Ook kun je ervoor kiezen één van de LioghtSheers te leasen. Hiermee hoef je niet in één keer een grote investering te doen, maar is het apparaat uiteindelijk wel jouw volledige eigendom.

 

Je hebt geen investeringskosten en je kunt eerst jouw agenda vol plannen met afspraken en pas daarna het apparaat huren. Ook wordt het transport voor je geregeld en komt de laser inclusief een training in laserveiligheid.

Lightsheer ontharing

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en distribueren van hoogwaardige esthetische laserapparatuur en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Productspecialisten en clinical trainers kunnen je alles leren over de werking en veiligheidsmaatregelen. Tevens hebben wij een eigen ervaren serviceafdeling voor het leveren van onderhoud en service op geleverde apparatuur.