Laservision Instruments B,V,

Ontdek wat je voor jouw klanten kunt betekenen…

Met de LightSheer!
De LightSheer is al decennia lang dé gouden standaard in laserontharing.

Vraag de whitepaper met clinical cases aan en krijg inzicht in de vele mogelijkheden van de LightSheer. Bekijk de voor en na foto’s van onder meer oksels, bikinilijnen, ruggen en ongewenste gezichtsbeharing en verwonder je over de geweldige resultaten welke je met de LightSheer kunt bereiken!

Meer dan 200 tevreden klanten in Nederland

In het Clinical Casebook zie je niet alleen een grote verzameling van voor en na afbeeldingen, maar ook de bijbehorende instellingen, zoals gerenommeerde laserartsen deze hebben toegepast!

Ja, ik ontvang graag..

Het gratis Clinical Casebook van de LightSheer, met een overzicht van resultaten en bijbehorende instellingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een paar voorbeelden van de resultaten

Veelgestelde vragen…

Is ontharen met de LightSheer pijnlijk voor mijn klant?

Nee. Ontharen met de LightSheer is pijnloos. Jouw klant ervaart enkel het gevoel van een speldenprikje of het tegen de huid schieten van een elastiekje.

Kan ik met de LightSheer ook de donkere en gebruinde huid veilig ontharen?
Ja. Met alle drie de LightSheers kun je op veilige wijze alle huidtypes behandelen, dus ook de donkere en de gebruinde huid.
Hoe zorg ik ervoor dat ik weet wat de regels, gevaren en risico's zijn van het werken met de LightSheer?
Wij trainen jou uitgebreid bij de aanschaf van een apparaat. Zo leer je alles over de werking ervan en hoe je er op een veilige wijze mee om dient te gaan. Ook bieden we jou toegang tot ons portaal waarop je uiteenlopende documentatie en videomateriaal aangaande onze producten kunt raadplegen.
Wanneer ik kies voor de LightSheer Desire dien ik dan alle drie de handstukken aan te schaffen?
Nee. Dat hoeft niet. De LightSheer Quatro heeft standaard drie handstukken. Bij de LightSheer Desire heb je de keuze uit het aanschaffen van één tot drie handstukken.
Is het kopen van deze laser de enige optie om te kunnen werken met de LightSheer?
Nee. Wanneer je (nog) niet klaar bent voor een investering, maar je al wel wilt ervaren hoe het is om te behandelen met de LightSheer Desire, dan biedt huren een oplossing.

Ook kun je ervoor kiezen één van de LioghtSheers te leasen. Hiermee hoef je niet in één keer een grote investering te doen, maar is het apparaat uiteindelijk wel jouw volledige eigendom.

Wat zijn de voordelen van het huren van een LightSheer Desire voor mij?

Je hebt geen investeringskosten en je kunt eerst jouw agenda vol plannen met afspraken en pas daarna het apparaat huren. Ook wordt het transport voor je geregeld en komt de laser inclusief een training in laserveiligheid.

Je hebt geen investeringskosten en je kunt eerst jouw agenda vol plannen met afspraken en pas daarna het apparaat huren. Ook wordt het transport voor je geregeld en komt de laser inclusief een training in laserveiligheid.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.