Vaat- en pigmentlasers

SNJ Finebeam Qplus | Q-Switched Nd:YAG Laser

De SNJ Finebeam Qplus is een geavanceerd Q-Switched Nd:YAG-lasersysteem met 4 verschillende functies en 2 verschillende golflengtes (1064 en 532nm) . Het systeem is uitgerust met een laserarm voor meer mogelijkheden en precisie in de Q-Switched-modus. De machine bevat 7 speciaal gecoate reflectoren voor een hoger piekvermogen. Brochure Downloaden Vraag een demo aan Voor- en achternaam* Bedrijfsnaam* Telefoonnummer* E-mailadres* CAPTCHA Stel een vraag Voor- en achternaam* Bedrijfsnaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Je bericht* CAPTCHA Hoog piekvermogen Hoge precisie Variabele instellingen Kies voor veelzijdigheid met de Finebeam Qplus Combinatie van een CO₂-laserfiber en free beam energie De AcuPulse kan net als de UltraPulse via zowel een CO₂-laserfiber als via free beam energie overbrengen. Hiermee kunnen patiënten optimaal behandeld worden met superieure klinische uitkomsten. Flexibele fiberDe AcuPulse maakt gebruik van flexibele laserfibers, die bekend staan op superieure duurzaamheid. De flexibiliteit en heldere aiming beam zorgen ervoor dat er uiterst precies gewerkt kan worden, ook in moeilijk bereikbare gebieden. Doordat er hoge energietransmissie plaatsvindt, kunnen chirurgen weefsel sneller behandelen en wordt de behandeltijd verkort. Maximale controle De SNJ Finebeam Qplus is in staat om een...

ELVii 532VP Diode Laser | Vaat- en Pigmentlaser

  • Licht en draagbaar
  • Betaalbaar
  • Krachtig en effectief

Laserbehandeling als oplossing voor vasculaire aandoeningen

  • Effectief en efficiënt
  • Doeltreffend bij diverse vasculaire aandoeningen
  • Vrijwel pijnloos

Vasculaire aandoeningen is een verzamelnaam voor alles wat er mis kan zijn met het vaatstelsel in het lichaam. De een is wat heftiger dan de ander, wij richten ons op rode en blauwe vaatstructuren die in of op de huid liggen.

Veel voorkomende vasculaire aandoening zijn couperose, rosacea, diffuse roodheid en wijnvlekken.  Deze aandoeningen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. De één krijgt het door een ontsteking van een haarvaatje. Ook erfelijkheid kan een rol spelen.

Vaatstructuren effectief behandelen

Hemoglobine (in bloed) wordt goed geabsorbeerd door laserlicht. Dit betekent dat je vasculaire huidaandoeningen zeer gericht kunt behandelen. Bij het behandelen van deze vaatstructuren wil je ervoor zorgen dat de bloedstroom in het vat wordt dichtgezet, zodat deze als overbodig en niet meer nodig wordt beschouwd door het lichaam. Het lichaam zal deze structuren dan afbreken en afvoeren via de normale uitscheidingswegen.

Alleen storende vaatjes worden geselecteerd en met de lichtpulsen van de laser verhit en kapotgemaakt. Hierdoor verdwijnen alleen deze zichtbare, storende adertjes op de huid. De omliggende gezichtshuid blijft intact. Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

Lasers van Laservision

De ELVii532 biedt een draagbaar lasersysteem met een verrassende veelzijdigheid. De betaalbare
diode laser kan worden ingezet bij het behandelen van teleangiëctastieën en gebruikt een laser om
vaatwanden te laten krimpen en ader te sluiten

De Lumenis M22 is uit te breiden met een Multispot Nd:YAG. Ook hiermee zijn eenvoudig beenvaatjes, laesies en wijnvlekken behandelen. Er worden uitstekende resultaten behaald met deze module, mede door de OPT puls-technologie.

Beide lasers kunnen worden gebruikt bij de behandeling van vasculaire aandoeningen. Wilt u alles over deze lasers te weten komen? Onze vertegenwoordiger kan u helpen. Neem daarvoor contact met ons op.