CIN en VIN

Limmer UNILAS Touch | CO₂-laser

  • Eén systeem voor veel toepassingen
  • Hoge precisie
  • Nauwkeurig, krachtig en multidisciplinair

CIN en VIN behandelen met lasertechnologie!

  • Laserbehandeling bij CIN en VIN
  • Minimaal invasief
  • Veilige en effectieve resultaten

Cervicale intra-epitheliale neoplasie (CIN) en vulvaire intra-epitheliale neoplasie (VIN) zijn ernstige voorstadia van baarmoederhals- en vulvakanker. Gelukkig biedt geavanceerde technologie zoals de Limmer UNILAS Touch Laser een effectieve en nauwkeurige behandelingsoptie voor vrouwen met deze aandoeningen. Ontdek hoe deze geavanceerde laserbehandeling de weg vrijmaakt voor een veilige en succesvolle behandeling.

Impact van CIN en VIN

Cervicale intra-epitheliale neoplasie (CIN) en vulvaire intra-epitheliale neoplasie (VIN) hebben een aanzienlijke impact op het leven van vrouwen. Deze voorstadia van baarmoederhals- en vulvakanker kunnen emotioneel en fysiek belastend zijn, en het is belangrijk om de gevolgen ervan te begrijpen om tijdig te kunnen handelen. Onbehandelde CIN en VIN kunnen zich ontwikkelen tot kanker, waardoor preventie en vroege detectie van essentieel belang zijn.

Diagnose en behandeling van CIN en VIN

Het stellen van een nauwkeurige diagnose van CIN en VIN is van cruciaal belang voor het bepalen van de juiste behandelingsaanpak. Diagnose gebeurt meestal door middel van een uitstrijkje of een biopsie, waarbij weefselmonsters worden geanalyseerd om de aanwezigheid van abnormale cellen te bevestigen.

Als CIN of VIN wordt vastgesteld, is het belangrijk om een behandelingsplan op maat op te stellen. De Limmer UNILas Touch Laser, een geavanceerde en moderne behandelingsoptie, wordt steeds vaker gebruikt voor de behandeling van deze aandoeningen. De laser werkt met gerichte precisie, waardoor alleen de abnormale cellen worden aangetast, terwijl gezond weefsel onaangetast blijft. Hierdoor is de Limmer UNILAS Touch Laser een minimaal invasieve en effectieve optie die het risico op complicaties vermindert en een sneller herstel mogelijk maakt voor de patiënt.