Laservision Instruments B,V,

Afslanken

Afslanken met cryolipolyse of cavitatie met ultrasound?

Tegenwoordig zijn er andere manieren om eenvoudig en snel delen van het lichaam af te laten slanken, zonder pijnlijke operaties.

Zowel ultrasound alsook cryolipolyse
Bewezen effectieve technologieën
Doeltreffend resultaat zonder operatie

CLATUU Alpha | Cryolipolyse Apparaat

Verbeterde 360º koeling

Zeven verschillende behandelkoppen

Twee zones tegelijk behandelen

CLATUU 360 | Cryolipolyse Apparaat

360º koeling

Constante koeling tot -9°C

Twee zones tegelijk behandelen

Sporten, diëten, gezonde voeding en superfoods zijn allemaal manieren op af te slanken. Wanneer dit niet helpt om het slanke resultaat te bereiken dat men voor ogen heeft, wordt er in sommige gevallen zelfs gekozen voor een operatie, namelijk liposuctie. Een ingrijpende behandeling met een gepaard gaande herstelperiode.

Tegenwoordig zijn er andere manieren om eenvoudig en snel delen van het lichaam af te laten slanken, zonder pijnlijke operaties. Dat kan op grofweg twee manieren, namelijk vetbevriezing middels cryolipolyse of het wegsmelten van vet met behulp van ultrasound. Deze technologieën zorgen voor figuurcorrectie op plekken waar lijnen en sporten geen oplossing bieden. Populaire plekken zijn de zogenaamde lovehandles, buik, dijen, benen, rug, armen en billen.

Afslanken met Ultrasound technologie?

Wat kunnen we daaraan doen? De huid heeft een boost nodig en moet een handje geholpen worden! Dit is goed mogelijk met diverse laserapparatuur die de huid een oppepper kan geven. Het principe is eigenlijk heel simpel; de apparatuur zorgt voor een minimale schade aan de huid. De huid zal hier een genezingsproces in gang zetten wat voor de aanmaak van nieuw collageen zorgt en de herstructurering van bestaand collageen. De behandelde huid kan ook krimpen door de warmte die ontstaat tijdens een behandeling. Hiermee zorg je er dus eigenlijk voor dat de huid zichzelf sterker maakt. Het moet dus altijd uit jezelf komen!

Of afslanken met kou d.m.v. cryolipolyse?

Een van de nieuwste en bewezen technieken is Cryolipolyse, oftewel vetbevriezing. Tijdens de behandeling wordt de bovenste laag van het lichaamsvet snel gekoeld tot een temperatuur van -9℃ om zo de vetcellen af te breken zonder schade aan te richten aan omliggend weefsel. Het doel hiervan is om de contouren te verbeteren van het gehele lichaam en de laatste probleemzones die met sporten en een gezond dieet niet weggaan aan te pakken van buitenaf, met extreme kou. Als we kijken naar Cryolipolyse dan is er maar 1 techniek die écht bewezen effectief is middels meer dan 100 verschillende studies wereldwijd. Dit betreft de techniek waarin het vet wordt opgezogen in een handstuk en tussen 2 koelplaten wordt verkoeld voor een langere tijd (minimaal 40 minuten tot een uur). Waarom? Het lichaam is een kachel en wil graag de boel opstoken zodat je het niet koud krijgt. Vacuüm isoleert het te behandelen vet en zorgt ervoor dat het lichaam dit niet meer kan verwarmen. Omdat vet ook isoleert, duurt het gewoon lang om dit te verkoelen.

Het proces dat in gang wordt gezet heet apoptose. Dit houdt in dat een vetcel door het lichaam wordt aangemerkt als ‘niet meer nodig’ en wordt hierna geleidelijk afgebroken.

Wat is de beste keuze?

Wetenschappelijke studies tonen aan dat beide methoden werken en uiteindelijk het gewenste resultaat zullen opleveren. Onderzoek heeft uitgewezen dat vetcellen in principe vatbaarder zijn voor de effecten van kou. Omliggende huid ervaart daarentegen geen nadelig effecten van de kou en zal geen schade oplopen, waardoor het een zeer veilige en effectieve methode is.

Dat neemt niet weg dat de Ultrasoundtechnologie erg effectief is. Essentieel is erbij dat er voor koeling gezorgd wordt bij het gebruik van de cavitatie. De SlimMe van Lumenis is daarvoor een uitstekend apparaat.

Laservision biedt beide technologieën. Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen!

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.