Laservision Instruments B,V,

Acné

Acné verminderen met lasertechnologie!

Verschijnselen van acné zijn onder meer mee-eters en puistjes. Deze verschijnselen ontstaan door overmatige talgproductie, verstopte talgklieren en/of de groei van bacteriën, voortkomend uit een verandering van de hormoonhuishouding. Acné kan leiden tot gevoelens van schaamte en onzekerheid.

Niet-ablatieve, fractionele lasertechniek
Zachte, maar doeltreffende en veilige methode
Geleidelijk, maar zichtbaar steviger en egalere huid

INDIBA ONA | hydro-facial

Verschillende behandelkoppen

Vrijwel pijnloze behandelingen

Geschikt voor elk huidtype

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

Behandeling op maat

Modulair op te bouwen

Rendement op investering

Egaliseren van de acné-huid

Met behulp van de Lumenis M22 kan op zachte, maar doeltreffende en veilige wijze acné worden aangepakt ervoor worden gezorgd dat de acné verminderd. De huidstructuur en uitstraling van de huid zal aanzienlijk verbeteren in slechts een paar behandelingen.

Welke apparatuur gebruiken?

De ‘niet-ablatieve’ lasertechniek zorgt ervoor dat de huid intact blijft. Het feit dat de techniek ‘fractioneel’ is, houdt in dat de laserpulsen nauwkeurig en gecontroleerd, dicht naast elkaar en loodrecht in de huid worden gezet. Het grote voordeel is dat de huidcellen rondom de laserpuls ervoor zorgen dat de huid snel geneest en er nagenoeg geen sprake is van roodheid, zwelling of korstjes.

De behandelde bindweefselcellen worden in de weken na de behandeling aangezet tot het aanmaken van nieuw bindweefsel. Dit nieuwe bindweefsel is sterker en elastischer, waardoor er geleidelijk, maar zichtbaar een steviger en egalere huid ontstaat. Hoe steviger de huid, hoe langer hij mooi zal blijven.

Laservision levert verschillende lasers voor de behandeling van acné. Wilt u alles over Laservision te weten komen en hulp bij uw vraagstukken? Onze vertegenwoordiger kan u helpen. Neem daarvoor contact met ons op.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen met één van onze collega's? Geen probleem! Ons team staat klaar om vrijblijvend langs te komen of contact op te nemen.