In deze blog worden vier zomerse behandelingen beschreven die niet mogen missen in je praktijk!

Het voorjaar is al een poosje begonnen en de zomer is in aantocht. Welke zomerse behandelingen mogen niet missen in je praktijk?

  1. Clatuu Alpha
  2. Vivace
  3. UltraFormer lll
  4. NuEra

1. Clatuu Alpha

Figuurcorrectie door vetbevriezing

De meeste mensen zijn zich in de zomerperiode erg bewust van hun lichaam. En daarmee ook van de laatste vetjes die niet weg willen gaan door gezond eten en veel bewegen. Denk bijvoorbeeld aan de love handles of BH uitstulpingen die in een bikini ineens veel meer zichtbaar zijn.

De Clatuu Alpha is een cryolipolyse apparaat. Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeltechniek voor plaatselijke reductie van vetcellen door koeling. De laatste probleemzones kunnen van buitenaf aangepakt worden. De Clatuu Alpha is uniek door zeven verschillende behandelkoppen voor optimaal resultaat op verschillende lichaamszones.

Wil je meer lezen? Klik hier.

Figuurcorrectie door vetbevriezing
De Clatuu Alpha biedt dé oplossing voor hardnekkig vet.

2. Vivace

Huidverjongingstherapie door microneedling

De Vivace is een veelzijdig apparaat dat gebruik maakt van microneedling elektrode in combinatie met fractionele radiofrequentie. Radiofrequentie wordt veel ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie. Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De combinatie van microneedling en RF zorgt ervoor dat het beste resultaat kan worden behaald.

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Zonneschade
  • Huidverstrakking
  • Grove poriën
  • Acne
  • Littekens

Wil je meer lezen? Klik hier.

Huidverjongingstherapie door microneedling

3. UltraFormer lll

Liften en verstrakken

Bijna iedereen wil er graag zo jong mogelijk uitzien. Een strakke en gelifte huid is hier een belangrijk onderdeel van. De Ultraformer lll behandeling voor lichaam en gezicht is een patiëntvriendelijke behandeling voor het liften van de huid en voor verstrakking zonder operaties.

De Ultraformer lll maakt gebruik van HiFu-techniek, dit richt zich op de energie onder de huid, waardoor de bovenste laag van de huid in tact blijft. De energie stimuleert de diepere huidlagen voor de aanmaak van collageen en het verstrakken en liften van de huid.

De Ultraformer lll kan onder andere ook ingezet worden tegen grove poriën of een ongelijkmatige teint of structuur.

Wil je meer lezen? Klik hier.

Liften en verstrakken

4. NuEra Tight

Radiofrequente huidverstrakking

Cellulitis komt meestal voor op de buik, benen en billen, maar ook op de armen. Dit zijn lichaamsdelen die in de zomer veel zichtbaar zijn. De NuEra is zeer geschikt voor het behandelen van cellulitis. De behandeling is comfortabel voor de patiënt en daarnaast zullen zij zeer tevreden zijn met de resultaten.

Ook indicaties als acne, huidverstrakking en huidverjonging kan de NuEra Tight behandelen.

Wil je meer lezen? Klik hier.

Radiofrequente huidverstrakking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *