Aan de slag met behandelmethoden

Ben jij ook zo blij dat jij jouw klanten weer mag verwelkomen en jouw geliefde vak weer mag uitvoeren? Dat begrijpen wij volkomen!

We ondersteunen je graag door jou te informeren over de mogelijkheden van figuurcorrigerende technologieën.

 

Stilte voor de storm?

Met welke hulpvragen komen jouw klanten bij jou? Zijn dat dezelfde vragen als vóór deze periode? Of zitten daar ook nieuwe vragen bij? We denken even met je mee. Wat te denken van klanten die met sporten en goede voeding nog altijd niet het resultaat hebben weten te bereiken dat zij voor ogen hebben. Ook zij hebben de afgelopen periode mogelijk noodgedwongen thuisgezeten. Ze hebben de tijd gehad om zichzelf eens goed te bekijken en tot de conclusie te komen: ‘En nu laat ik wat doen aan die lovehandles!
Jij kunt hen helpen!

Er zijn figuurcorrigerende behandelmogelijkheden waarmee jij snel en eenvoudig de probleemzones van jouw klant kunt behandelen. Plaatselijk afslanken van bijvoorbeeld bh uitstulpingen, onderkin of lovehandles kan door middel van cryolipolyse (vetbevriezing) of ultrasound. Deze technologieën zorgen er níet voor dat jouw klant afvalt, maar corrigeren het figuur op plekken waar lijnen en sporten geen oplossing bieden.

Gelpad
Clatuu Behandeling

Bodycontouring met behulp van ultrasound

Gebruik maken van ultrasound ten behoeve van figuurcorrectie is mogelijk met de UltraFormer III. De Ultraformer III werkt met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound).

De optimale temperatuur zorgt voor regeneratie en de aanmaak van nieuw collageen. Deze toepassing is ideaal voor het verstrakken van de verslapte huid. Ook de NuEra, welke gebruik maakt van RF (Radio Frequency Lifting), kan worden ingezet ter verstrakking van de huid.

Figuurcorrectie met behulp van bevriezing

Een effectieve techniek waarbij vet lokaal kan worden afgebroken is cryolipolyse, oftewel vetbevriezing. Tijdens een behandeling wordt het subcutane vet gekoeld. De gekoelde vetcellen worden door het lichaam aangemerkt als ‘niet meer nodig’ en hierna geleidelijk afgebroken. Dit proces heet apoptose. Het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vetcellen is de Clatuu Alpha.

Figuurcorrectie met de Clatuu gebeurt volledig niet-invasief. De Clatuu onderscheidt zich op enkele onderdelen van andere cryolypolise apparaten:

☛    Het handstuk van de Clatuu maakt gebruik van een sterk vacuüm. De te behandelen lichaamszone wordt hierdoor rondom, oftewel 360 graden gekoeld. Zo krijgt het hele gebied dezelfde diepe koeling en vervliegt er geen kou.

☛    Met de Clatuu bespaar je behandeltijd. Dankzij de twee handstukken kun je meerdere zones op het lichaam tegelijkertijd behandelen.

☛    Met de Clatuu kan constant gekoeld worden tot -9 graden Celsius. Om optimaal resultaat te behalen is een goede diepe, constante koeling essentieel. Veelal werk je met -7 graden Celsius.

ultrasound

Wat is de beste keuze?

Wetenschappelijke studies tonen aan dat beide methoden doeltreffend zijn.

Onderzoek heeft uitgewezen dat vetcellen vatbaarder zijn voor de effecten van kou (cryolipolyse). Omliggende huid ervaart geen nadelig effecten van de kou en zal geen schade oplopen, waardoor het een zeer veilige en effectieve methode is.

Laservision biedt beide contourverbeterende technologieën. Wil je meer weten? Onze vertegenwoordiger kan je helpen met advies op maat. Ook wanneer je al beschikt over één van bovenstaande apparaten en je graag meer wilt weten helpen wij jou graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *